2777
2789
عنوان

حس خاصی دارم

141 بازدید | 9 پست

حس میکنم من برا این جا درست نشدم جای من اینجا تو این دنیا نیست .مثل کسی ام که از عزیزش دوره و بیقراری میکنه که از این دنیا بره .انگار کسی منو به زور به این دنیا آورده  شما هم مثل من از این حسها دارین یا من اینطوریم؟!

انا لله و انا الیه راحعون

نگو اینجوری😐

عاشق_جانی_دپ_هستم  سابق                                   دپهد تا ابد😍😍😃😁                                                                                                                          خستمه گشنمه اعصابم ندارم حوصله ام ندارم خوابمم میاد                                

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم حس خاصی دارم ولی من باتو فرق میکنه حسم حس میکنم حامله ام حس میکنم خدا فقط منو افریده برا حامله شدن پسر هنو دوسالش نبود فهمیدم دوباره حامله ام سر پسرمم متوجه نشدیم چطور حامله شدم الان دخترم ۸ماهشه پسرم ۳سالشه فک میکنم دورباره حامله ام😑

نمیدونم 

منم از این توهما دارم بعضی وقتا😐😂

چن سالته اسی؟

عاشق_جانی_دپ_هستم  سابق                                   دپهد تا ابد😍😍😃😁                                                                                                                          خستمه گشنمه اعصابم ندارم حوصله ام ندارم خوابمم میاد                                
نگو اینجوری😐

مگ چی گفتم؟

گفتم حس میکنی ب این دنیا تعلق نداری

چون هممون از خداییم

روحمون از خداست

و ب اون جا تعلق داریم

و یک روزی همه برمیگردیم ب منزل اصلیمون

چی فکر میکردیم....چی شد!!! _ ( این کاربری به علت کمبود سیمکارت متعلق به دو نفر میباشد )
مگ چی گفتم؟ گفتم حس میکنی ب این دنیا تعلق نداری چون هممون از خداییم روحمون از خداست و ب اون جا ت ...

اره من منظورتو بد متوجه شدم

فک کردم منظورت اینه که اسی قرار بمیره شاید😐😂