2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه گفت جوگیر 

و اینا از کمبود توجه و محبت میاد متاسفانه🥺

تلاش ڪن زندگیتو ازرویاهات ، رویایے تر ڪنی 😉💪 هیچی اندازه رویاهام واقعی نیستن ☺ تاپیکام فقط جای حضور افراد با شخصیته فارغ از نگاه جنسیتی🤍❤  هرچی خدا بخواد 😌 خدا که بد نمیخواد💁🏻‍♀[وقتے خوبیِ دیگران رو بخواے... چیزاے خوب بہ سمت خودت برمیگردن 🎯]
خب حالا چی شده که همچین حسی پیدا کردی

همیشه همینم امشب خونه مادرشوهرم بودم با اینکه کلی بهم بدی کردن و ایما دوبار خندیدن فک کردم خیلی باهام حوبن ی راز ک مال رابطه خودمو دوستم ک الانم بلاکش کردم براشون تعریف کروم عصابم خیلی خورده 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

اره دقیقا احمق جوگیرم خیلی خنگم ساده ام احمقمممم

دور از جونت عزیزم 

اینا ریشه در ارتباطاتت داره 

هر وقت خواستی حرفی یا رازی از خودت به کسی بگی به این فکر کن که برای کسی مهم نیس ک تو چ حسی داری فقط بقیه کنجکاون همین  

تلاش ڪن زندگیتو ازرویاهات ، رویایے تر ڪنی 😉💪 هیچی اندازه رویاهام واقعی نیستن ☺ تاپیکام فقط جای حضور افراد با شخصیته فارغ از نگاه جنسیتی🤍❤  هرچی خدا بخواد 😌 خدا که بد نمیخواد💁🏻‍♀[وقتے خوبیِ دیگران رو بخواے... چیزاے خوب بہ سمت خودت برمیگردن 🎯]
همیشه همینم امشب خونه مادرشوهرم بودم با اینکه کلی بهم بدی کردن و ایما دوبار خندیدن فک کردم خیلی باها ...

اها عیبی نداره انشالله که یادشون میره و انقد مهم نباش واسشون دوستتم که نمیبینن کاریه که شده بیخیال دفعه دیگه رو مراقبت کن

دور از جونت عزیزم  اینا ریشه در ارتباطاتت داره  هر وقت خواستی حرفی یا رازی از خودت به کس ...

اره واقعا نمیدونم چرا دهنمو باز کردم گفتم اخ من چقدر احمقم بخدا خنگم با اینکه ۲۲ سالم اما هیچی حالیم نیست مردم گرگن گرگ 😭😭😭😭😭😭😭😭

اره واقعا نمیدونم چرا دهنمو باز کردم گفتم اخ من چقدر احمقم بخدا خنگم با اینکه ۲۲ سالم اما هیچی حالیم ...

فدای سرت اصلا اینطور نیست خیلیا مثل توعن اونم چون فکر میکنن بقیه مثل خودشون روراست خوش قلبن🤦🏻‍♀️ 

من حتی شوهرم بهم دروغ میگه و ازم پنهون کاری میکنه خیلییییی

ببین عزیزم همه چی ب خودت بستگی داره 

شده باهات روراست باشه ولی سر همون موضوع که بهت راست گفته دعوا راه انداخته باشی و پشیمون شده باشه از گفتش؟