تلاش ڪن زندگیتو ازرویاهات ، رویایے تر ڪنی 😉💪 هیچی اندازه رویاهام واقعی نیستن ☺تاپیکام فقط جای حضور افراد با شخصیته فارغ از نگاه جنسیتی🤍❤ هرچی خدا بخواد 😌 خدا که بد نمیخواد💁🏻♀[وقتے خوبیِ دیگران رو بخواے... چیزاے خوب بہ سمت خودت برمیگردن 🎯]
هر وقت خواستی حرفی یا رازی از خودت به کسی بگی به این فکر کن که برای کسی مهم نیس ک تو چ حسی داری فقط بقیه کنجکاون همین
تلاش ڪن زندگیتو ازرویاهات ، رویایے تر ڪنی 😉💪 هیچی اندازه رویاهام واقعی نیستن ☺تاپیکام فقط جای حضور افراد با شخصیته فارغ از نگاه جنسیتی🤍❤ هرچی خدا بخواد 😌 خدا که بد نمیخواد💁🏻♀[وقتے خوبیِ دیگران رو بخواے... چیزاے خوب بہ سمت خودت برمیگردن 🎯]
اره واقعا نمیدونم چرا دهنمو باز کردم گفتم اخ من چقدر احمقم بخدا خنگم با اینکه ۲۲ سالم اما هیچی حالیم ...
فدای سرت اصلا اینطور نیست خیلیا مثل توعن اونم چون فکر میکنن بقیه مثل خودشون روراست خوش قلبن🤦🏻♀️
من حتی شوهرم بهم دروغ میگه و ازم پنهون کاری میکنه خیلییییی
ببین عزیزم همه چی ب خودت بستگی داره
شده باهات روراست باشه ولی سر همون موضوع که بهت راست گفته دعوا راه انداخته باشی و پشیمون شده باشه از گفتش؟