2777
2789
عنوان

خونه ی پدر آرامش داشتین یاخونه ی شوهر یا هردو یا هیچ کدوم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1802 بازدید | 152 پست
خونه شوهرم بهتره

خداروشکر که الان ارامش داری.الان راحت میری خونه پدرت

پشت هراکانت مجازی یه قلب درحال تپیدنه❤لطفا مراقب حرفامون باشیم....همه به اندازه ی کافی خسته هستن مرهم دردباشیم نه نمک روی زخم🙇‍برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچجا  نه خونه پدرم ارامش داشتم نه خونه شوهرم  الان واقعا میگم ارامش و‌تومرگ‌میدونم

خیلی سخته...

چرآخه

انشالله به آرامش برسی❤😢

پشت هراکانت مجازی یه قلب درحال تپیدنه❤لطفا مراقب حرفامون باشیم....همه به اندازه ی کافی خسته هستن مرهم دردباشیم نه نمک روی زخم🙇‍برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه...
خونه شوهر ولی درحقیقت هیچ کدوم

خیای سخته😭😭😭مادخترا خیلی گناه دآریم

هر دو ولی حس میکنم خونه شوهر راحتترم، وقتی شوهرم سرکاره خونه دربست واسه خودمه خیلی راحتتره انگار

خداروشکر چون آدم بمونه ندونه کدوم طرفی بره سخته

تقریبا هیچ 

خیلی سخته💔😭😭😭

بنام خدا هیچ کدام

به نام خدا خیلی سخته چجوری کناراومدی😢💔😭

خونه پدر ارامش داشتم اما خيلى حرص و غصه داشتيم خونه شوهرم بهتر از خونه پدرم هست ولى🤪

اره میفهمم چطوری بوده.بازخداروشکر..‌

خونه پدر .... خونه پدر....

دوستان خواهشا موقع ازدواج با پدرتون لجبازی نکنید و اگر منطقی مخالف بود به نظرش احترام بذارید و گوش کنید .

خودتونو الکی به پای یه هیجان کاذب که فکر میکنین عشقه نسوزونید....

به هیچ پسری به خودتون تخفیف ندید بلانسبت آقایان جنتلمن ، هیچ پسرآسمون جُلی ارزش ازخودگذشتگی و لجبازی با پدر نداره

خونه پدر استراحت بیشتر داشتم خونه شوهر قبل بچه دار شدن آرامش بیشتری داشتم الان نه آرامش دارم نه استراحت 🥴🥴

بازم خدارو شکر😅

میشه یه صلوات برام بفرستی ک کارامون روبراه بشه🙏ان شاءالله هر چی از خدا میخوای بهت بده❤️
خیلی سخته💔😭😭😭

اوووم😔

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏