2777
2789

سلام من تو دوره اشنایی هستم چند روزیه میرم ب مادرش توی تولیدیشون کمک میکنم خودم دوست دارم برم نا گفته نباشه برای هم خود شیرینی هم این ک بیکارم وقتم بگذره

سوالم اینه که بنظرتون کارم درسته میرم هرروز کمک میکنم تا ۲۰ روز کمک نیاز داره تا تموم بشه اگه من هم نرم کارشون میمونه چون دست تنهاست.

بعد الان چند روزه ناهار که میاره من ناراحت شدم از این که غذاهاش جالب نیست خود پسرش چند سالی که میشناسمش خرج کن هیچوقت کم نزاشته ولی الان نمیدونم بی احترامیه یا سبک غذا درست کردنشه گوشته کم یا غذاهای خیلی سطحه پایین میاره.

من امروز مرغم ی ته رون خیلی کوچیک بود (واسه پسرش و خودشم در همون حده)

الان بهم بر خورده چون میدونم پسرش بیاد خونه ما مامانم حتما بهترین و با تدارک کامل پذیرایی میکنه

حالا الان ناراحتیمو بنظرتون به خودش بگم که از ناهارا ناراحتم میخوام خودم غذا بیارم

یا اگ ب خودش بگم زشته (انقدری راحت هستم باهاش ک بتونم بهش بگم ) ولی نمیدونم درسته کلا گفتنش یا ن

و این که من خیییییلی بهم برخورد دیگ چند روز همینجوریه غذا

حتما سبک زندگیش همونجوریه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب وقت اینو نداره تدارک ببینه شاید فکر‌میکنه کافیه میتونی به نامزدت بگی که بهش گوشزد کنه غذای بیشتر و بهتری بذاره 

درمورد کارت هم همین ۲۰روز تموم شد دیگه نرو چون به مرور میشه وظیفه دوبار نری طلبکارتم میشه

میخواد از روز اول گربه دم حجله بکشه، میخواد بگه همینه که هست غذامون

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️

دوره آشنایی بنظرم درست نیس راجع به غذاشون که برای خودشون هم همون هست حرف بزنید 

خیلیا همین شرایط رو دارن بعد چندین سال زندگی ..منتها شما تو این دوره فقط باید ملاکت همسرت باشه این مسائل حتی می‌تونه ناراحتی ایجاد کنه و از مسیر اصلی دورتون کنه..برای مثال مادرش مدام ب پسرش بگه بفکر شکمه و ...متوجه نشه که منظورتون تفاوت سبک زندگی تون هست 

خب وقت اینو نداره تدارک ببینه شاید فکر‌میکنه کافیه میتونی به نامزدت بگی که بهش گوشزد کنه غذای بیشتر ...

کارم اشتباه نیست الان میرم کمک میکنم ؟ 

خیلی ادمای خوبین حس سو استفاده ندارم بهشون حتی مامانش گفت عوضش حقوق هم بهم بدن (من ب شوخی قبول کردم ولی بده نمیگیرم ) خوبه یا بگیرم بنظرتون؟

ولی میگم یوقت شبیه کنیزا و بی ارزشا نشم ترسم اینه بیشتر 

اخه من میرم کمک میکنم احترام میزارم و این ک غریبم هرچی باشه انتظار بیشتری داشتم حداقل بخاطر کمکم

هعععیییییییییییی خواهر ،،،،دلم نمی‌خواس اینو بهت بگم ،مادر شوهر هیچ وقت مث مادر خودت نمیشه،از الان عزتتو پیشش کم نکن،اینو کسی میگه برای مادرشوهرش مث دخترش بود ولی اون.....

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱