2777
2789
عنوان

قیافه همسر

429 بازدید | 30 پست

سوالم از خانومای متاهلیه که قبل ازدواج، قیافه همسرشون به دلشون ننشسته ولی ازدواج کردن باهاش.

میشه بگید تو زندگی چه حسی بهش پیدا کردین؟ عادی شد یا نه؟ عاشقش شدین؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوست من اینجوریه همش خودشو با بقیه دوستام مقایسه میکنه یه سره  با اینکه شوهرش همچی تمومه از هرلحاظ جز‌ قیافه 

🌻 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا 🌻                                               دوت دیریام 🌊😎

نه عزیزم خوشگلی عادی میشه،ولی زشتی اصلا،حتما هم ببین کشش جنسی داری بهش یا نه،واینکه اگه تو جمع دوستات روت میشه معرفی کنی یا خجالت میکشی از بودن کنارش

اگه اینا اوکی بود ازدواج کن

من جلسه اول که شوهرمو دیدم به دلم ننشست اما ردش نکردم

جلسه بعد دیدم چقدر خوب صحبت میکنه و باهم تفاهم داریم و قیافشم به دلم بیشتر نشست

از بعد عقد خیلی دوسش دارم و میگم خداروشکر عاقلانه تصمیم گرفتم..فقط یه چیزی که من یکم باهاش کنار نیومدم اینه که موهاش داره میریزه ولی پیش خودم میگم این نسبت به خوبی هاش خیلی ایراد کمیه و در آینده هم میتونه مو بکاره 😁

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱
من جلسه اول که شوهرمو دیدم به دلم ننشست اما ردش نکردم جلسه بعد دیدم چقدر خوب صحبت میکنه و باهم تفاه ...

خداروشکر ان شا الله خوشبخت ترین باشید من با اینکه تفاهم و شرایط خوبشو دیدم بعد سومین جلسه هنوز به دلم ننشسته باز 

البته نسبت به جلسه اول نظرم مثبت تره بهش

نه عزیزم خوشگلی عادی میشه،ولی زشتی اصلا،حتما هم ببین کشش جنسی داری بهش یا نه،واینکه اگه تو جمع دوستا ...

قدش ۱۹۰ه خوشم میاد یا دستاش خیلی مردونه و پشمالو و گندست هی بهشون نگاه میکردم اما قیافشو نمیتونم دوس داشته باشم☹️ اینا کشش جنسی حساب میشه؟؟ 

و اینکه نسبت به شوهر دوستام و فامیل زشته فک نکنم روم بشه ولی به جاش شرایطش خیلی خوبه میترسم دیگه برام پیش نیاد