2777
2789
عنوان

بارداری کمک کنید لطفا...

173 بازدید | 14 پست

سلام خانما من مامانم سی و هشت سالشه زود ازدواج کرده داداشم متولد 78‌هستش من متولد 80 خواهرم 86 داداش کوچیکم 96 الان ناخواسته مامانم باردار شده واقعا جو خونه خیلی بد شده... الان میگن سقط میکنم. سخته نگه داریش. هزینه داره شرمندش میشیم. میگه داماد دارم خجالت میکشم. من میگم گناه داره اما از طرفیم چون اولین بچش طبیعی سه تا بعدی زایمان بوده میترسم طوریش بشه... ب هر حال خواهر یا برادرمه از گوشت و خونمه... اما بازم خواهر کوچیکم گریه میکنه میگه نمیخوامش... بزرگی کنید ی روشی بهم پیشنهاد بدید ی راهنمایی کنید خیلی استرس دارم واقعا دلم میسوزه برای اون طفل معصوم. ماه قبل بیست و ششم پریود شدن بعد پنج روز پاک شدن این ماه اول بی بی گرفتن ی خط تیره ی خط روشن بود امروزم بتا دادن مثبت بود... خیلی من ب جای مامان بابام استرس گرفتم...

خدایاتوبساز تو بسازی قشنگ تره...  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هنوز نامزدم بخدا خجالت نمی‌کشم چون یسریا محتاج ی بچه هستن تا زندگیشونو نجات بدن 

من نامزد بودم عروسبم مامانم ۹ماهه بود

دوهفته بعدعروسیم بچش بدنیااومد الان ۴ماهشه داداشم

به زودی میشم مامان حدیث😍
عزیزم سقط نکنید لطفاً....چ اشکالی داره داماد داره مگ گناه کرده رابطه سالم داشته با همسرش....اگ من بو ...

منم راضی نیستم بلاخره اولاد پدر مادرمه خیلیم دوسش دارم خدا می‌دونه چقدر گریه میکنم اما بازم نمی‌دونم چی بگم میترسم نگهش دارن نتونن از پسش بر بیان بیفته گردن من

من نامزد بودم عروسبم مامانم ۹ماهه بود دوهفته بعدعروسیم بچش بدنیااومد الان ۴ماهشه داداشم

الهی بگردم خیلی خوبه منم خیلی می‌خوام ک بیاد توی جمعمون

ببین دختر خوب سقط یعنی کشتن و قتل این کارو نکنید مردم در هر صورت حرف میزنن بدنیا میاد کلی دوسش دارین ...

خیلی گناهه منم چندین ساعته می‌خوام بفهمونم بهشون اینو اما مامانم دیشب کلی بار سنگین بلند کرده بود از دیشب کلی زغفرون خورده بود اما بازم هیچی ب هیچی 

خخخ چقدر خوبه واقعا ی‌همچین داماد گلی من شوهرم جز مسخره کردن کاری بلد نیست...

نبابا شوهرمن مامانمودید ازروزاول گف منم بچه میخام ۴ماهه ازدواج‌کردن ۴ماهشم رفتم اقدام

به زودی میشم مامان حدیث😍
نبابا شوهرمن مامانمودید ازروزاول گف منم بچه میخام ۴ماهه ازدواج‌کردن ۴ماهشم رفتم اقدام

ای جانم بچه خیلی خوبه واقعا منم شوهرم بچه خیلی دوست داره...