گوهرم مدیر عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 298 عنوان سفید کردن دندان | مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 37 پست کسایی که دنبال راهی برای سفیدکردن دندوناشون هستن پیشنهاد میکنم بجای هزینه های زیاد که لمینت کنن یا کامپوزیت برن بلیچینگ دندان انجام بدنهم هزینش قابل مقایسه با بقیه روش ها نیس و هم دندونارو خیلی سفید میکنه من که خیلی راضیم 1401/02/31 | 14:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قلب_زرد عضویت: 1399/12/25 تعداد پست: 8842 تبلیغ که بود اون اوکی ولی بلیچینگ خیلی مراقبت می خواد مثلا میگن نباید زیاد قهوه و چایی خورد من زیاد قهوه میخورم 😑
گوهرم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 298 تبلیغ که بود اون اوکی ولی بلیچینگ خیلی مراقبت می خواد مثلا میگن نباید زیاد قهوه و چایی خورد اگه میخواستم تبلیغ کنم می رفتم عضو مشاورین و کلینیک ها میشدم اما درمورد قهوه اینا اره باید برای خوردن یکسری مواد رنگی رعایت کردنه که نخورد مثلا وقتی قهوه خوردی باید بری سریع مسواک بزنی
گوهرم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 298 من زیاد قهوه میخورم 😑 خوردن مواد رنگی اشکالی نداره ولی مسواک بعدش الزامیه
قلب_زرد عضویت: 1399/12/25 تعداد پست: 8842 خوردن مواد رنگی اشکالی نداره ولی مسواک بعدش الزامیه مسواک دو یا سه بار میزنم در روز
گوهرم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 298 مسواک دو یا سه بار میزنم در روز اون به کنارمثلا تو عصر میای کاپوچینویی قهوه ای میخوری تموم که شد باید بری مسواک بزنی با خمیردندون کار سختی نیس البته من قبلا هم همین کارو میکردم الانم میکنم
قلب_زرد عضویت: 1399/12/25 تعداد پست: 8842 اون به کنار مثلا تو عصر میای کاپوچینویی قهوه ای میخوری تموم که شد باید بری مسواک بزنی با خمیردندون& ... اها در کل راضی هستی از بلیچینگ؟ غذا خوردن یا غذای سرد یا یکم داغ خوردن دردناک نیست برات؟
گوهرم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 298 اها در کل راضی هستی از بلیچینگ؟ غذا خوردن یا غذای سرد یا یکم داغ خوردن دردناک نیست برات؟ نه فقط همین رعایت کردن و مسواک و نخ دندون روزانه رو باید انجام بدیوگرنه توخوردن اینا اذیت و درد نداره
الی766 عضویت: 1400/09/15 تعداد پست: 47 من تو این سایت یه مطلب در مورد قلمای سفید کننده خوندم،برای نتیجه موقت قلم سفید کننده دندون هم خیلی خوبه مخصوصا برای مهمونی و عروسی و ...https://zeemano.com/قلم-سفید-کننده-دندان/