2777
2789
عنوان

مرکز ناباروری

249 بازدید | 11 پست

خانم ها لطفا تجربیات خودتون رو بگید ، اونایی که آقا بیشتر دچار مشکل هست ، کدوم مرکز جنین شناس خبره تری داره؟

تعداد رای : 9
نظرسنجی
بهمن
0
0%
مام
9
100%

خودم نتیجه گرفتم

معجون تقویت اسپرم ماهی سمنقور چهار یا پنج عدد حتما سر و دم داشته باشد به صورت خشک شده از عطاری تهیه کنید جنسینگ و خرنوب هرکدام۸۰ گرم هفت مغز شامل کنجد پسته گردو فندق و بادام زمینی درختی و هندی همه خام باشد هرکدام ۱۰۰یا ۱۵۰گرم همه مواد را آسیاب کرده با یک کیلو عسل مخلوط کنید و شب قبل از خواب و صبح ناشتا آقا میل کنند تا چهل روز هر بار یک قاشق غذاخوری 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از نیکان راضی بودم و نتیجه گرفتم

به سلامتی عزیزم خدا حفظش کنه

من بخاطر سهیلا عارفی میخوام برم بهمن

اما چون همسر مورفوش صفره میترسم جنین شناس بهمن خوب نباشه

ببخشید شما مشکلتون چی بوده؟

به سلامتی عزیزم خدا حفظش کنه من بخاطر سهیلا عارفی میخوام برم بهمن اما چون همسر مورفوش صفره میترسم ...

ما هم مشکل اسپرم داشتیم تو چند تا مرکز گفتن با هیچ روشی بچه دار نمیشیم مثل ابن سینا 

تا این که یه خانم افغانستانی یه معجون یادم داد و بعد از خوردنش شوهرم آزمایش داد دکتر مهرنوش امیری سیاوشانی گفت عالیه دیگه میتونید بچه دار بشید و چون سنم ۳۶ هست خودم خواستم آی وی اف کنم و با اولین انتقال هم دوقلو باردارم الان ۱۴ هفته ام