ادویه مخصوص داره ولی خیلی خوشمزه میشه
پوستشون بگیر تیکه تیکه کن
اگه میخوای له بشه نگینی خورد کن اگه میخوای تیکه ها سالم باشن بزرگ خورد کن
با نمک و زردچوبه بزار یک شب توی دمای اشپزخونه بمونه
بعدش سرکه بریز و سیاه دونه و زیره (همون که دونه هاش گرد نمیدونم زیره اس یا نه) و رب گوجه بزار وقتی حباب زد شعله رو خاموش کن
بعدش ادویه بزن
اینمدلی خیلی اسونه و بینهایت خوشمزه
یکی دیگه هم
ذرت و فلفل دایره ای قرمز و سیاه دونه و زیره و نمک و زردچوبه و رب گوجه و روغن و انبه
این رب تو روغن سرخ میکنی بعدش انبه با همه چی بجز ادویه ترشی میزاری روی حرارت وقتی جباب زد خاموش کن و ادویه بزن
این مدلی معرکه اس اگه تیکه ها هم نگینی باشه که نگووو