2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادویه مخصوص داره ولی خیلی خوشمزه میشه

پوستشون بگیر تیکه تیکه کن 

اگه میخوای له بشه نگینی خورد کن اگه میخوای تیکه ها سالم باشن بزرگ خورد کن

با نمک و زردچوبه بزار یک شب توی دمای اشپزخونه بمونه

بعدش سرکه بریز و سیاه دونه و زیره (همون که دونه هاش گرد نمیدونم زیره اس یا نه) و رب گوجه بزار وقتی حباب زد شعله رو خاموش کن

بعدش ادویه بزن 

این‌مدلی خیلی اسونه و بینهایت خوشمزه

یکی دیگه هم 

ذرت و فلفل دایره ای قرمز و سیاه دونه و زیره و نمک و زردچوبه و رب گوجه و روغن و انبه 

این رب تو روغن سرخ میکنی بعدش انبه با همه چی بجز ادویه ترشی  میزاری روی حرارت وقتی جباب زد خاموش کن و ادویه بزن

این مدلی معرکه اس اگه تیکه ها هم نگینی باشه که نگووو

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.   
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   8080aylinamm  |  7 ساعت پیش
توسط   آرزو1388  |  6 ساعت پیش