2777
2789
عنوان

به نظرتون سرکلاژ کنم؟

248 بازدید | 26 پست

سلام

من الان تازه وارد ۱۸هفته شدم

اوایل طول دهانه رحمم۲۹/۵بود،بعد با استراحت۳۰شد وتا الان که همان ۳۰باقی مانده

دهانه رحمم دکتر گفت بسته است 

وگفت اگر نگرانی سرکلاژ کن وگرنه استراحت مطلق.

نمی دانم حالا سرکلاژ کنم،یعنی ریسکش بالاست؟

کسی بوده با ۳۰زایمان به موقع خوبی داشته باشه؟

البته ما توی فامیلمون انگارارثیه

عمم می‌گفت ماه هشتم آنقدر پچش پایین بوده که نمیتونسته بره دستشویی

وهر دو عمه هام مثل خودم استراحت مطلق بودن

وسقط وزایمان زود رس هم داشتن.

میترسم رو اونها رفته باشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرکلاژ چیست؟

زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌  وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپ‌نزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو.    من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفم‌منظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست
دوختن یا همون بخیه دهانه رحم

وای با یچی دیگه اشتباه گرفتخ بودمااا

ببین برو انجام بده من خودم استراحت مطلق بودم‌پدرم دراومد

خواهرشوهرپ رفت انجام داد از رو پله میپرید بیشرف هیچیش نشد یک گرم هم اضافه وزن پیدانکرد

زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌  وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپ‌نزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو.    من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفم‌منظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست

ولی سرکلاژ ادم خاطرش راحته که بچه جاش امنه.من باسرکلاژفقط یک هفته استراحت نسبی داشتم بعدش معمولی بودفعالیتام.بارداری دومم که ۳۰بودهمش به گشت بودم باوجودیه بچه ۸ماهه بازم مشکلی نبود

من زندگیم پرازمعجزه هایی ازطرف خداس