2777
2789
عنوان

شوهرم پیش مادرش میخوابه من تنهام

2390 بازدید | 40 پست

شبتون بخیر 

مدتیه مادرشوهرم مریضه 

۵ تا پسر و ۲ تا دختر اینجا داره 

ولی فقط دوتا از بچه هاش میرن پیشش شب بخوابن 

ک یکیش شوهر منه !

یکی دو شب همراه شوهرم رفتم به شوهرم گفت زنت بمونه همینجا اشپزی کنه و ... شوهرمم گفت شاغله نمیشه بمونه گف وسایلشو برداره از همینجا بره باز بیاد پیشم شوهرم که نه اورد و توضیح داد گف پس اگر اینطوره جمع کنه بره خونه باباش!

منم تصمیم گرفتم دیگه نرم ولی وقتی تنهام یا خوابم نمیبره یا هی از خواب میپرم از ترس ! 

شوهرمم میدونه ولی دلش نمیاد نره پیش مادرش ! اون شبی ک من بودم حالش خوب بود ، الان نمیدونم چطوره بهتره یا بدتر! 

موندم چیکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی عزیزم یکم تحمل کن ان‌شاءالله حال مادرش زود خوب بشه و شوهرتون بیاد خونه کامل 

اونم حق داره نمیتونه مادرش رو تنها بذاره 

کاش بقیه بچه هاش هم بیان تا به دونفر فشار نیاد 

منم از وقتی مادر شوهرم فوت کرد هر شب یکی از بچه ها میاد پیش پدرشوهرم میمونه 

ولی همه میان فقط دو نفر راه دور هستن که اونا چند ماه در میون میان یه هفته میمونن 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

ینی چی جمع کنه بره خونه باباش😣 چرا نمیتونن دو دیقه مهربون باشن این مادرشوهرا

کلا اینجوریه که هرکاری واسش میکنی توقعش میره بالا! 

مریض بود دختراش حتی نیومدن رفتم دور و برش بودم اینجوری گف !

قبلا میرفتم  سر میزدم گردگیری چیزی میکردم ، یه بار ک انجام نمیدادم به شوهرم میگف زنت چرا فلان کارو نمیکنه 

حالا ناراحتم نمیرم 

ولی خودم دارم شبا اذیت میشم 

هیچی عزیزم یکم تحمل کن ان‌شاءالله حال مادرش زود خوب بشه و شوهرتون بیاد خونه کامل  اونم حق داره ...

انشاالله 🙏🏻

هرچقدرم سعی میکنم برم خونه مامانم شوهرم انقدر دیر میاد یا دیر تصمیم مسگیره بره یا داداشش بره ک نصف شب میشه