2777
2789
عنوان

با شوهر بد دهن چه کنم؟؟😫😫😫😫

| مشاهده متن کامل بحث + 3960 بازدید | 55 پست
خوب ۳ تا بچه رو بزار برو  ادم بد دهن عوض میشه مشکلش چیه اینجوری میکنه

عزیزم آخه بچه ها چی !!؟

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
مگه ميشه عزيزم؟؟؟؟ فك كن مثلا بهش بگي پول و چي كار كردي؟بگه ر ي د م دهن بابات،فلان چيم تو فلان چي م ...

به خونوادش گفتی این چه پسریه تربیت کردن،به مادرش بگو به مامانم فحش ناموسی میده

🌍باشد که روزگار بچرخد به کام دل🌎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اينا كه شما گفتي درست،ولی روی آدم جواب میده نه این جور لجنا

بله، گفتم دیگه تا خودش نخواد درست نمیشه

بعضی ها لذت میبرن و خودشون رو اروم میکنن با بد دهنی و از اینکه بقیه از ترس باز شدن دهنشون سکوت میکنن لذت میبرن

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
خوب ۳ تا بچه رو بزار برو  ادم بد دهن عوض میشه مشکلش چیه اینجوری میکنه

کجا بذارم برم خانوادم هم بدتر از این ده ساله ازدواج کردم یه بار نشده منو به زندگیم دلگرم کنن بچم شیر خواره اون یکی دوسالشه بزرگه هم کلاس اول دخترام به امید کی بذارم

کجا بذارم برم خانوادم هم بدتر از این ده ساله ازدواج کردم یه بار نشده منو به زندگیم دلگرم کنن بچم شیر ...

چوب خدا صدا نداره یجوری به زمین میزنتش که فقط درخواست یخ لیوان آب ازت داشته باشه 

توکل به خدا

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
یه پسر دارم دوتا دختر

ببین عزیزم‌بچه هاتو ببر جایی ک زیاد نشنون و اینکه خودت اصلا فهش نده (خیلی مهم)اینطور بچه رفتار خوب و بد رو باهم میبینه و یکیشو انتخاب میکنه و براشون قصه هایی درباره بد حرف زدن و عواقبش بخون و 

چوب خدا صدا نداره یجوری به زمین میزنتش که فقط درخواست یخ لیوان آب ازت داشته باشه  توکل ...

چه فایده؟زندگیو به کام این خانم وبچه هاش زهر کرده .بهترین سالهای عمرش که برنمیگرده

کاربر محترم،نظر من برای استارتره ودلیلی نداره شمارو توجیه کنم ،پس ریپلای نکن
ببین عزیزم‌بچه هاتو ببر جایی ک زیاد نشنون و اینکه خودت اصلا فهش نده (خیلی مهم)اینطور بچه رفتار خوب و ...

خیلی سخته با برادر شوهرم تو یه ساختمونیم جاری همیشه میشنوه منو گرفته به فحش داغون داغونم