سلام تورو خدا یکی منو راهنمایی کنه شوهرم خیلی بد دهن مدام در حال فحش دادنه من با سه تا بچه چه کنم دیگه بریدم سنی هم ندارم ۲۴ سالمه زود ازدواج کردم دلم میخواد فرار کنم جایی رو ندارم کسی رو هم ندارم دردم رو بگم همه رو میریزم تو خودم😭😭😭😭😭😭😭
خوب ۳ تا بچه رو بزار برو ادم بد دهن عوض میشه مشکلش چیه اینجوری میکنه
عزیزم آخه بچه ها چی !!؟
قدمات نارنجی پاییز من 🍂 من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوب ۳ تا بچه رو بزار برو ادم بد دهن عوض میشه مشکلش چیه اینجوری میکنه
کجا بذارم برم خانوادم هم بدتر از این ده ساله ازدواج کردم یه بار نشده منو به زندگیم دلگرم کنن بچم شیر خواره اون یکی دوسالشه بزرگه هم کلاس اول دخترام به امید کی بذارم
کجا بذارم برم خانوادم هم بدتر از این ده ساله ازدواج کردم یه بار نشده منو به زندگیم دلگرم کنن بچم شیر ...
چوب خدا صدا نداره یجوری به زمین میزنتش که فقط درخواست یخ لیوان آب ازت داشته باشه
توکل به خدا
قدمات نارنجی پاییز من 🍂 من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
ببین عزیزمبچه هاتو ببر جایی ک زیاد نشنون و اینکه خودت اصلا فهش نده (خیلی مهم)اینطور بچه رفتار خوب و بد رو باهم میبینه و یکیشو انتخاب میکنه و براشون قصه هایی درباره بد حرف زدن و عواقبش بخون و