2777
2789
امسال یه جاییی شو خرااااب کرد به نظرم خواستن یه چیزایی چاشنیش کنن کلش زیر سوال رفت

اگه منظورت اون خانم چادری که روانشناس بود س ر دار  رو دید هست 

تو آشنامون یه نفر رو داریم تجربه نزدیک به مرگ داره ایشون رو دیده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه منظورت اون خانم چادری که روانشناس بود س ر دار  رو دید هست  تو آشنامون یه نفر رو داریم ...

کاربری مو دوست دارم

بی خیال

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
فصلهای قبل هم ماه رمضون میداد  من از اول میدیدم بهر کی میگفتیم نگاه کنین یه جوری بودن  ی ...

من پارسال هم دیدمش.. امسال  ب شوهرم ک میگفتم نگاه کن میگفت همه ش فیلمه تا اینکه ی روز ک ایمان رونشون میدادبش گفتم ببین بامدرک نشون میدن بیمارستان رفتن تحقیق کردن و فلان..

یا رب نظر توبر نگردد
داشتم  ولی اون قسمت که خانمی بود که چند سال قبل از به دنیا اومدنش رو تعریف می‌کرد همه رو زیر س ...

نه اتفاقا درست میگفت از عالم ذر گفت منم یبارتجربه کردم

یا رب نظر توبر نگردد
نمیدونم به نظرم به دور از واقعیت بود   واقعا؟؟!!

آره عزیزم ما قبلا یبار زندگی کردیم من این موضوع رو سال۸۷تجربه کردم اونموقع معلم مون گفت ک ماعالمی داریم ب نام ذر ک قبلا همه مون زندگی کردیم اونجا

یا رب نظر توبر نگردد