2777
2789

سونو سینه دادم چن ساله فیبرو آدنوم دارم توی سونو های دیگ مینوشت ضایعه پاتولوژی در ناحیه اگزیلری مشهود نیست ۳ ماه گذشته ک سونو دادم 

دیروز درد قسمت بازو و گاهن کتف داشتم سونو دادم توده تغییری نداشتن اما گف زیر بغلت واکنشی شده باید دارو بخوری 

تو برگه ام نوشته بود لنف نود ری اکتیو در اگزیلری مشهود 

ک بزرگترین انها ۲۷ و ۱۹ هست 

ترس افتاده ب دلم تو نتم ک جز سرطان چیزی نیست ته ته اش اگ خوب باشه نوشتع ممکنه عفونت باش چرا انقد بدبختم ۲۵ سالمه 

از ۲۰ سالگی داغون شدم 

اولویتم‌خدامه چون همیشه باهامه بعدم باباجون و‌اقامه فداشونم😇😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۷میلی کمه؟ 

سلام عزیزم خوبی مشکلت حل شد؟

منم ی ساله درد سینه دارم موقع پریود شدید میشه پارسال سونو دادم شالم بود امسالم سونو دادم سالم بود فقط دکتر گفت فیبروم گزارش شده اصلا چیز دیگه ای نگفته حتی تو سونوم زده احتمال سرطان صفر درصد خیلی نگرانم ۲۰سالمه 

دکتر گفت بیا دارو بدمت خچب میشی 

سونو رو زدم مترجم انلاین زده سالم ولی نوشته چنتا غده لنفاوی خوش خیم در هر دو زیر بغل شماهده میشود خیلی نگرانم

سلام عزیزم خوبی مشکلت حل شد؟ منم ی ساله درد سینه دارم موقع پریود شدید میشه پارسال سونو دادم شالم بو ...

سلام من ب سونوی دیگ مراجعه کردم گف چیزی نیست و غدد لنفاویه ب جراحم نشون دادم گف چیزی نیست 

البته متخصص عفونی ام رفتم دارو داد 

من ترسیدم از لنفوم گف ن لنفوم اینجوری خودشو نشون نمیده حالا ازمایش خون بده آزمایش خونم نرمال بود خداروشکر

گفت یه دوره دارو مصرف کن شاید التهاب و عفونت باعث واکنش زیر بغلت شده ایندومتاسین و سفاکسیم داد 

درد ندارم حالا ولی زیر بغلم همونجور فشار میده گره گره میاد زیردستم 

البته من توده پستانم دارم و نگرانی من برای اونا بود ک گفت نمونه برداری کن هم از زیر بغل هم از پستان 

ولی حانوادم نمیزارن میگن هرچیزیو دست کاری کنی بدتر میش وقتی درد نداری وسواس نداشته باش

اولویتم‌خدامه چون همیشه باهامه بعدم باباجون و‌اقامه فداشونم😇😇
سلام من ب سونوی دیگ مراجعه کردم گف چیزی نیست و غدد لنفاویه ب جراحم نشون دادم گف چیزی نیست  الب ...

لنفوم چی هست؟

من تو سینم اصلا توده یا چیزی مشاهده نشد فقط نوشت چند غده لنفاوی خوش خیم زیر بغل که به هر کی میگم میگه خوبه مشکلی نیست نیاز به دارو نداره ولی خودم نگرانم زیر بغلم هم اصلا گره گره ای نیست

سلاممنم دقیقامشکلم مثل شماست فیبرو ادندم و لنف نود شما چیکار کردید

سلام لنف نود شما برطرف شد؟

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  
سلام دو بار بعدش سونو دادم چیز خاصی نگفتن ظاهرا چیز خطرناکی نیست منم دیگه دقیق نمیشم تو برگه سونو

خدا کنه واسه منم همینطوری باشه

خیلی نگرانم

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"