2777
2789
عنوان

کیا موقع بحث کردن یا دیدن کسی که خوششون نمیاد تپش قلب میگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 21 پست

من تپش قلب و لرزش دست و سردی شدید بدن و گاهی اگه با شوهرم دعوام بشه آرزوی مرگ

تقدیرم را با خون نوشت آنکس که همه تقدیرها را با قلم نوشت.    از وقتی به دنیا اومدم خدا برام دنیا رو سه طلاقه کرد. نمی‌دونم چرا. فقط میدونم اون دنیا خیلی باهات حرف دارم. از دوران کودکی گرفته تا دوران قبل ازدواج و بعد ازدواج که دلم تا حالا خونه. نمی‌دونم کی میخواد تموم شه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من

تاحدی پیش میرم که وقتی میخوام شروع کنم به حرف زدن صدام میلرزه ازشدت تپش قلب این خیلی بَده همیشه آزارم میده

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................
آخه احتمال اینکه طرفت یه حرکتی یا یه عکس عملی نشون بده بیشتراسترس میندازه انگار احساس خطر میکنی

خب شما الان منو درک نمیکنید

خب اگه شما استرس میگیرید سعی کنید کمتر ببینیش

و با خودت عهد ببندد اگه یهو دیدیش یا جواب محکمی در برابر رفتارش داشته باشی (رفتاری ک اذیتت کنه)

یا اگه جوابی نداشتی یا پیدا نکردی،کلا با بی خیالی سکوت کنی

خب شما الان منو درک نمیکنید خب اگه شما استرس میگیرید سعی کنید کمتر ببینیش و با خودت عهد ببندد اگه ...

مثلا پشت سر حرف میزنن با وقاحت بقیه هم که نزدیکشونن باور میکنن و عکس اعمل نشون میدن

خداجونم ممنون که هوامو داری 🤗❤️
مثلا پشت سر حرف میزنن با وقاحت بقیه هم که نزدیکشونن باور میکنن و عکس اعمل نشون میدن

آخ آخ اره 

تازه یک کلاغ چل کلاغشم میکنن...

مگه میتونی جلو دهن یکیو یا جلو دهن هزاران نفرو بگیری؟؟

ن نمیتونی...

بذا هرچی میخوان بگن عین خیالتم نباشه

بذا اونام ک حرف طرف رو باور میکنن در حد همون حرف کوچیک و بی ارزش باشن...اما تک و توک جاش باشه جواب محکم بده اما سعی نکن کسیو راضی یا قانع کنی