2777
2789

خریدن شمش گرمی

اژدهای کوچک پرسید:اگه بعضی‌ها از من یا کارهام خوش‌شون نیاد چی؟پاندای بزرگ گفت:«تو باید راه خودت رو بری.بهتره اون‌ها رو از دست بدی تا خودت رو.»    اقای قاضی:یه جا هست به اسم  وقتی  دیگه هیچی شادت نمیکنه؛ الان دقیقا همونجام.  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اژدهای کوچک پرسید:اگه بعضی‌ها از من یا کارهام خوش‌شون نیاد چی؟پاندای بزرگ گفت:«تو باید راه خودت رو بری.بهتره اون‌ها رو از دست بدی تا خودت رو.»    اقای قاضی:یه جا هست به اسم  وقتی  دیگه هیچی شادت نمیکنه؛ الان دقیقا همونجام.  
قرعه کشی

چرا قرعه؟

ازچه نظر بهتره

قرعه کشی خوب نیست

ارزش پولت میاد پایین

من مثلا ۴ سال پیش وام تونگی نوشتم اسمم در نیومده روغن اون موقع ۸ تومن بوده الان روغن ۱۵۰ تومنه

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قرعه کشی خوب نیست ارزش پولت میاد پایین من مثلا ۴ سال پیش وام تونگی نوشتم اسمم در نیومده روغن اون م ...

۴ سال پیش 😐پول زیاد بده ولی تعدادش کم باشه

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
عکس چی میگه این وسط

عکس از یه شمش گذاشتم

یه بار رفتم سکه گرمی بگیرم خود فروشنده خود ۱/۲۰۰ میفروشم ولی اگر همین الان اینو بخوای به من بفروشی ۷۰۰ می‌خرم ازت 😶 

میگفت شمش و سکه گرمی برای پس انداز طولانی مدت خوبه نه اینکه الان بخری سالی دیگه بخوای بفروشی 

میگفت سکه کامل خوبه برای پس انداز 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

فقط اگ پول داری خرید فروش ماشین موتور زمین باغ الان سود کلا همیشه توش پوله ضرر نیس ۔۔ولی زرنگی میخاد۔۔۔سکه هم خوبه کلا طلای آب شده خیلی خوبه چون ضرر نمیکنی بهتر از طلای ساخته شدس

اگر نبودم... مرا در چیزهایی پیدا کنید که دوستشان داشتم   
قرعه کشی خوب نیست ارزش پولت میاد پایین من مثلا ۴ سال پیش وام تونگی نوشتم اسمم در نیومده روغن اون م ...

خودمم زخم خورده م

۴سال طول ‌شیده واقعا خسته م کرده

اگه همونموقع کم کم شمش میخریدم الان کلی پولش بود

فقط اگ پول داری خرید فروش ماشین موتور زمین باغ الان سود کلا همیشه توش پوله ضرر نیس ۔۔ولی زرنگی میخاد ...

نه بابا مستاجرم

میخوام کم کم شروع کنم پس انداز کردنو

از خربدن طلا هم سردرنمیارم میترسم سرم کلاه بزارن