2777
2789
عنوان

دوستانی که به نذر اعتقاد دارن تشریف بیارین سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 22 پست

یادمه وقت منتظر بودم برای اینکه بعد از چند سال باردار بشم یک متنی خواندم اینجوری بود یک نفری میره پیامبر میگه برای من دعا کنین من باردار بشم و شما واسطه بشین ندا میاد که در قسمت و سرنوشت این خانم مادر شدن نیست چندین سال همین جوری میگذره و مادر میاد پیش پیامبر 

بعد از این چند سال یکبار خانم با بچه اش برمیگرده پیامبر سوال میپرسه خدایا گفته بودین قسمت این خانم مادر شدن نیست ولی الان 

و ندا میاد دعا این خانم بر قسمتش چیره شده

دعا کن عزیزم 

میدونم که جواب میگیری

..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..
اجباری نیست ولی اگر من بودم درست می کردم  تو نذر کلمه قربت الی الله یادتون نره

منم انجام میدم 

عزیزم یه سوال این کلمه جریان خاصی داره که باید بگم؟ 🤔

خوشا به بخت بلندم که در کنار منی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادمه وقت منتظر بودم برای اینکه بعد از چند سال باردار بشم یک متنی خواندم اینجوری بود یک نفری میره پی ...

چشم عزیزم 

ان شاءالله به زودی زود صدای نی نی توی خونه تون بپیچه💚 

خوشا به بخت بلندم که در کنار منی  

صلوات حضرت فاطمه منم تعرفشو شنیدم انشالله حاجت روا شی

"اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ"

«بارپروردگارا؛ درود فرست بر فاطمه و پدر بزرگوارش و همسر گرامی اشو فرزندان عزیزش( و آن رازی که در وجود او به ودیعه نهادی). به تعداد آنچه دانش تو بر آن احاطه دارد.»