2777
2789

بهو اومد تو ذهنم ک یکی از عزیزام دور از جونش میمیره😭ایقد دارم ب این فکر میکنم ک بدنم شروع کرده ب لرزش

اخه ی حس عجیبی داشتم و خیلی الان میترسم....هرلظه ک یادم میاد دوس دارم گریه کنم

آره خیلی

به نام خدای مهربونم  ☘️💕  میگن دعا شما نی نی سایتی ها جواب میده 🥺اگر چشمتون به امضام افتاد واسه رسیدن به عشقم یه صلوات مهمونم میکنید ♥️💕 من دورت بگردم 🥺😍همه زندگیم به سلامتی روزی که جلو همه بگم مال من شدی آره آخرش من و ط شدیم ما بگردم به دورت♥️کاربر عزیز لطفاً دخالت نکن و بحث نکن با  من تو هیجای زندگی من نیستی و یاد بگیر تا وقتی با کفشایی کسی راه نرفتی قضاوتش نکن 😏😏 ♥️💍متهدم به عشقم 💍♥️پی وی مزاحمت خواهر و خانواده محترمتان رو به ...میدهم با تشکر😏😏😒 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منم اینطوری شدم ولی خب خیلی بهش فکر نمیکنم یه بار خاب دیدم برادرم دور از جونش زبونم لال مرده از ...

غیر از شما همه بهم انرژی منفی دادن🙂

چیکار کنم از این حالت در بیام؟ میدونید ب خاطر اینکه یه حس بدی داشتم و حس کردم دارم خفه میشم، خیلی ترسیدم الان...همش با خودم میگم مرگ درست خداست...ولی بعد باز میگم نکنه خیالام واقعی باشه

غیر از شما همه بهم انرژی منفی دادن🙂 چیکار کنم از این حالت در بیام؟ میدونید ب خاطر اینکه یه حس بدی ...

نمیدونم هرکس یه جوری اروم میشه من خودمو سرگرم میکنم میزم تو اینستا تا نتونم بهش فک کنم و چن وقت بعد از سرم میفته

مثلا همین خوابی که دیدم دوس داشتم بزنم تو نت تعبیرشو ببینم یا به کسی بگم ولی نگفتم چون اگه این کارو میکردم مدت طولانی تری درگیرش بودم...یه روز حالم بد بود ولی بعدش اوکی شدم چون به حسم دامن نزدم

شماهم به نظرم دیگه بهش فکر نکن برو تو اینستا بچرخ یا تو نی نی سایت هروقتم اومد تو ذهنت اهمیت نده خودتو سرگرم کن تا بتونی خودتو کنترل کنی زود از سرت میفته

نمیدونم هرکس یه جوری اروم میشه من خودمو سرگرم میکنم میزم تو اینستا تا نتونم بهش فک کنم و چن وقت بعد ...

امیدوارم بتونم ۰🥺🥺🥺🥺

بخدا خسته شدم از این جور زندگی کردن....فقط فاز منفی تو زندگیم هس

امیدوارم بتونم ۰🥺🥺🥺🥺 بخدا خسته شدم از این جور زندگی کردن....فقط فاز منفی تو زندگیم هس

میتونی عزیزم

منم همینم چند وقت مدام کابوس میدیدم این کابوسیم که گفتم همون موقه دیدم ولی خب دیکه شرایط برام یه کم قابل تحمل تر شد 

فک کنم این فکره منشا عصبی داشته باشه منم وقتی حالم خوب نیست ازین فکرا به سرم میزنه سعی کن خودتو اروم کنی بزن بیرون از خونه گشت و گزار برو اگه نمیتونی سرگرم کن خودتو

میتونی عزیزم منم همینم چند وقت مدام کابوس میدیدم این کابوسیم که گفتم همون موقه دیدم ولی خب دیکه شرا ...

چی بگم گل....من ی دختریم بسیار عاطفی..ینی دیگه بیش از حد

بعد خیلیم ب مسائل اهمیت میدم

ی مدت وسواس فکری داشتم....خیلی سعی کردم تا از اون دوره گذشتم....الان باز این فکر افتاده ب جونم

نوجوون بودم اره 

اما الان نه،از مرگ اطرافیانم ناراحت نمیشم 

اینم یه اتفاق عادی هست که حتما میوفته 

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت
فکر و خیال زیاد چی؟ من ایقد بهش فکر میکنم ک گریم میگیره

نه اصلا 

چرا به تراپیست مراجعه نمیکنی؟

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت