بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به من ان تی گفت دختر انومالی گفت صدرصد پسر ان تی درصد خطاش بالاست
سلام
میشه بگید اقدام تون چند تا بود؟ در بازه تخمک گذاری بود؟
تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته... صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم... اللهم صل علی محمد و ال محمد. خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭
سلام میشه بگید اقدام تون چند تا بود؟ در بازه تخمک گذاری بود؟
من هیچ کاری نکردم والله ۷ ماه اقدام بودم یه داروی کمکی هم اصلا نخوردم خدا بهم این تو دلی رو داد بعد نسل خانواده همسرم پسر زان کلن دختر کم دارن خودم همش حس میکردم بچه منم پسر بشه
❤خـدایقشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
من هیچ کاری نکردم والله ۷ ماه اقدام بودم یه داروی کمکی هم اصلا نخوردم خدا بهم این تو دلی رو داد بعد ...
خدا حفظ اش کنه عزیزم
التماس دعا
تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته... صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم... اللهم صل علی محمد و ال محمد. خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭