یه هدفی دارم که باید بهش برسم یه جورایی دلیل زندگیمه . عشق و عاشقی و اینا نیست اصلا تو این فازا نیستم .خدایا خودت یه کاری کن بتونم به هدفم برسم .من فقط به خودت اعتماد دارم و میدونم تنهام نمیزاری . درسته سنم کمه اما درک و شعورم بالاست .آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ عنوان تحت هیچ شرایط . اسم کاربری ها یادم نمیمونه .
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اینم بگم اون فرد با زبون بی زبونی بهت گفته دوست دارم🤦♀️🤦♀️
اگه دوست داشته یکی دیگه رو چرا با یکی دیگه دوست شده
یه هدفی دارم که باید بهش برسم یه جورایی دلیل زندگیمه . عشق و عاشقی و اینا نیست اصلا تو این فازا نیستم .خدایا خودت یه کاری کن بتونم به هدفم برسم .من فقط به خودت اعتماد دارم و میدونم تنهام نمیزاری . درسته سنم کمه اما درک و شعورم بالاست .آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ عنوان تحت هیچ شرایط . اسم کاربری ها یادم نمیمونه .
منم هیچ وقت برام مهم نبود ولی وقتی متوجه شدم یه حالی شدم نمی شدن شاید ناراحت شایدم دلخور! احساس میکنم من رو به بازی گرفته بوده که دوسم داره ولی در عین حال رفته با یکی دیگه رل زده
خیلی دوست دارم بخیال بشم ولی ذهنم رو خیلی مشغول کرده نمی تونم تمرکز کنم درس بخونم یه مبحث رو چندین بار می خونم ولی هیچی نمی فهمم که بتونم تست بزنم🤦♀️😢💔