2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کارمند دادگستریم بپرس ببینم چیه

من متاهلم ، چند سال پیش قبل از ازدواجم قرار بر این بودکه با پسر عمم ازدواج کنم که بنا بر دلایلی من قبول نکردم و تموم شد ، ایشون هم عقد کردن ، چند ماه پیش به طور اتفاقی توی اینستا بهم پیام داد و راجب زندگیش و زنش صحبت کرد که مشکل داره و اینا ، راجب همین مسائل با هم در ارتباط بودیم تا اینکه بعد از چند وقت من فهمیدم کارم اشتباهه و واقعا دیگه نه جواب تماسش رو دادم نه پیام نه هیچی چون زندگیم رو دوست داشتم ولی اون  خانومش متوجه شد.

من چند تایی عکس از خودم براش فرستاده بودم نه به قصدی فقط چون پسر عمم بود فک میکردم مشکلی نیست و توی یکی از تماس هایی که داشتیم و من داشتم خاطرات گذشته رو تعریف میکردم صدای منو ضبط کرده 

حالا خانومش رفته از من شکایت کرده و یکماه دبگه دادگاه دارم میخواستم بدونم چکار کنم 

من متاهلم ، چند سال پیش قبل از ازدواجم قرار بر این بودکه با پسر عمم ازدواج کنم که بنا بر دلایلی من ق ...

دوست گرامی من نمیخوام شمارو شماتت کنم اما چت و تک و تعزیف و از همه بدتر عکس فرستادن نشون میده اصلا رابطه شما رابطه فامیلی به صرف نبوده ...هیچ فرد متاهلی واسه پسر داییش از خودش عکس نمیفرسته ...وقتی اون خانم شکایت کرده یعنی پای همسرش هم وسط هست یعنی مرحله اخررو انتخاب کرده و توی صدای ضبط شده فقط خاطره هست از چی ؟

دوست گرامی من نمیخوام شمارو شماتت کنم اما چت و تک و تعزیف و از همه بدتر عکس فرستادن نشون میده اصلا ر ...

بله من خودم متوجه اشتباهم شده بودم و تقریبا دو ماهی بود که ازش بیخبر بودم ، اطلاع نداشتم که اون عکسای منو سیو کرده یا صدایی ازم ضبط کرده ، اره فقط یه خاطره تعریف کردیم که مثلا ۱۰/۱۵ سال پیش چطور و از کجا متوجه شدم که ایشون منو دوستم داره .....

یه نکته دیگه ای که هست اینه که خانومش وقتی متوجه شد عکسای منو برای چند نفر از افراد فامیل مثل عمو پسر عمو و پسر عمه های دیگه ارسال کرده من با این موضوع میتونم ازشون شکایت کنم؟ 

احضاریه اومده برات ؟؟؟ برا چی دادخواست داده به چه جرمی در واقع توش چی نوشته ؟

احضاریه ای که فعلا دستم نرسیده فقط از طرف دادگاه کیفری باهام تماس گرفتن و تاریخ و ساعت دادگاه رو بهم گفتن 

بله من خودم متوجه اشتباهم شده بودم و تقریبا دو ماهی بود که ازش بیخبر بودم ، اطلاع نداشتم که اون عکسا ...

گاهی اوقات آدم از کاری پشیمون میشه اما سودی نداره چون زمان عقب برنیمگرده ...متاسفانه ایشون میتونه پیگیری کنه مخصوصا که تو خاطرتون هم باز به اون علاقه اشاره کردید..بابت پخش کردن عکس میتونید شکایت کنید شما هم 

احضاریه ای که فعلا دستم نرسیده فقط از طرف دادگاه کیفری باهام تماس گرفتن و تاریخ و ساعت دادگاه رو بهم ...

ثنا دارید ؟ 

دادگاه یا دادسرا ؟ 

دادگاه کلا کارش تماس نیست ...حتما ابلاغیه ارسال میشه ...بدون ابلاغیه اصلا نمیشه جلسه تشکیل داد چون نتیجه ابلاغ باید مشخص باشه حتما