دوستان من تو اقدامم برا بارداری، دکتر برام آمپول نوشت زدم گفت سه شب نزدیکی کن اگه باردار شدی ک خدا رو شکر اگه نه روز دوم پری بیا ، 31فروردین من پری بودم الان امروز مایع لغزنده ک خون قهوه ای گرفته دیدم این پری هست یا نه یعنی امروز روز اول پری میشم
تیکر بارداریم نیس میشه برای اینکه یه نی نی بیاد تو دلم ی صلوات مهمونم کنید خدایا به همه منتظرا هم یه نور چشم سالم بده الهی آمین ,لایک نکید اصلا ن پست ن کامنت ،کامنتی خوشتون اومد ک من گذاشتم ی صلوات برام بفرستین بجای لایک ،تو تاپیکای خوب خوبم تگم کنید باتشکر
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والا من حامله نشدم ولی دکتر که میگفت خونریزی لانه گزینی خیلی خیلی سبکه و اصلا با پری فرق داره فوقش ...
مرسی عزیزم انشاالله مادر بشی برا منم دعا کنید من پری هام با قرص و دارو میشم اینبار چون اقدام کردم دکتر گفت نمیخواد قرص برا پری بخوری ولی اگه باردار نشده باشی خودت این ماه پری میشی