2777
2789
عنوان

لانه گزینی یا پریودی

86 بازدید | 8 پست

دوستان من تو اقدامم برا بارداری، دکتر برام آمپول نوشت زدم گفت سه شب نزدیکی کن اگه باردار شدی ک خدا رو شکر اگه نه روز دوم پری بیا ، 31فروردین من پری بودم الان امروز مایع لغزنده ک خون قهوه ای گرفته دیدم این پری هست یا نه یعنی امروز روز اول پری میشم

هورمونات ریخته بهم شاید 

تیکر بارداریم نیس میشه برای اینکه یه نی نی بیاد تو دلم ی صلوات مهمونم کنید خدایا به همه منتظرا هم یه نور چشم سالم بده الهی آمین ,لایک نکید اصلا ن پست ن کامنت ،کامنتی خوشتون اومد ک من گذاشتم ی صلوات برام بفرستین بجای لایک ،تو تاپیکای خوب خوبم تگم کنید باتشکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه شدید شد پری هستم درسته؟!

والا من حامله نشدم ولی دکتر که می‌گفت خونریزی لانه گزینی خیلی خیلی سبکه و اصلا با پری فرق داره فوقش یه روز یا دوروز طول بکشه

خواستند مارا دفن کنند، غافل از اینکه ما بذر بودیم 🌱
والا من حامله نشدم ولی دکتر که می‌گفت خونریزی لانه گزینی خیلی خیلی سبکه و اصلا با پری فرق داره فوقش ...

مرسی عزیزم انشاالله مادر بشی برا منم دعا کنید من پری هام با قرص و دارو میشم اینبار چون اقدام کردم دکتر گفت نمیخواد قرص برا پری بخوری ولی اگه باردار نشده باشی خودت این ماه پری میشی

مرسی عزیزم انشاالله مادر بشی برا منم دعا کنید من پری هام با قرص و دارو میشم اینبار چون اقدام کردم دک ...

ایشالا که دامنت سبز شه عزیزدلم ناامید نشو 

ایشالا که از همین راه جواب بگیری ولی اگر نگرفتی طب سنتیرم امتحان کن 

خواستند مارا دفن کنند، غافل از اینکه ما بذر بودیم 🌱