2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بعد سالها خاستم بفروشم افزایش قیمت داره؟

گوشی کالا مصرفی هست توقع افزایش نداشته باش ولی از طرفی هم نیازه و بالاخره امروز یه ارزونترین گوشی پنج یاشش تومن هست نهایت بتونی دوسه تومن پس امداز کنی...

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته
خیر 🙄

من سه النگوداشتم ۳ تا از اون پهنا ۳ملیونو خوردهای میشد هرکدوم از شانس من فروختم فرداش طلا یهو بالا کشید  اا آز همون النگو ها دونه ای ۱۳ تومنه

😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

گوشی که واسه سرمایه گذاری نیست ، مگه نمیگی گوشیت هنگه خوب الان گوشیت واجبه ، ولی اگه میتونی باهاش کار کنی طلا بگیر

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

اگر میخوای حتمن پس انداز باشه طلا بخر گوشی که بخری از مغازه ببریش بیرون برگردی دست دوم ازت برمیدارن و از پولت کم میکنن اگر پس بگیرن

کیانا.کیان.کارِن
گوشی سه تومنی به سرعت از رده خارح میشه نهایت باید پنج بده گوشی سه طلا 

نه اصلا 

شیائومی 8a و چند تا از سری a سامسونگ در همین حد هست و گوشی های خوبین 

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت
نه اصلا  شیائومی 8a و چند تا از سری a سامسونگ در همین حد هست و گوشی های خوبین

نمیدونم من که تازع برای بچه هام گوشی خریدم اینجور بهم گفتن و گوشی پسرم که ابتدایی هست شش ونیم خریدم

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته
نمیدونم من که تازع برای بچه هام گوشی خریدم اینجور بهم گفتن و گوشی پسرم که ابتدایی هست شش ونیم خریدم

یادتون باشه فردی که گوشی فروش هست هیچوقت راستشو نمیگه😂(در بعضی موارد)

حتی وقتی میخواین گوشی بخرین باید ۲۰ تا مغازه بگردید تا قیمت دستتون بیاد 

همون گوشی ۶ نیم که خریدین ممکنه یه مغازه دیگه بگه ۸یکی دیگه۵نیم

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت

من طلا 

گوشی علاقه ندارم وفقط درحد تماس لازممه 

پولت کمه سکه امامی سودش ازبقیه بیشتره که الان چهارده است 

درکل طلاآبشده ازسکه بهتره سکه هم ازطلا

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

بستگی داره دقیقا دنبال چی هستی سود یا خودت

الان با ۸ تومن چهارگدم طلامیشه چهار گرم نهایت یه گوشواره یا انگشتر بشه اونم ظریف خب میتونی ازش استفاده کنی و چندسال دیگه بفروشیش و سود هم کردی از طرفی گوشیت خرابه و هنگ میکنه و امروز و فردا نیاز به تعویض داره و ممکنه گوشی که الان ۵تومن باشه فردا بشه ۶ تومن ولی طلاق نهایت ۵۰۰ تومن میره روش که کارمزدش و کم کنی این وسط ضررها کردی پس بیشتر فکر کن

بستگی داره دقیقا دنبال چی هستی سود یا خودت الان با ۸ تومن چهارگدم طلامیشه چهار گرم نهایت یه گوشواره ...

من تقریباً 14روزقبل یک سکه امامی خریدم سیزده وسیصدوپنجاه موقع فروش فکر کنم پانصدکسرمیشه.....ویکجورایی دودل بودم درست بودکارم نبود 

باخودم گفتم اگرنمیخریدم پولم خرج میشدودقیقا بعدیک هفته سکه امامی بیش ازیک میلیون رفت بالا البته من نفروختم چون برای پس اندازطولانی مدت خریدم اماالانم باقیمت فعلی ضررم جبران شده......

گوشی اگرواقعاکاربردداره براتون وواجبه خوب بخرین 

مطمئناگوشی رابخواهیدبفروشید خیلی خیلی ارزونتربرمیدارن 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶