2777
2789
عنوان

یه کمک کنید🙃

151 بازدید | 15 پست

یه حس بدی نسبت ب عشقم دارم من عاشقشم بعد میگه تو فقد دوسم داری 

و اینکه خودشم میگه من فقط دوست دارم عاشقت نیستم 🙃💔

هرگز از دوست داشتنت دست نکشیدم، فقط وقتی دیدم که تو اهمیتی نمیدی، دیگه ابرازش نکردم.  💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اینطور روابطُ ادامه نمیدم چون طرف میخواد بره دنبال بهونه س

اخه یبار بهم زدیم بعد دوباره خودش گفت بیا باهم من دوست دارمو این حرفا بهونه هم که تا دلت بخواد هس🙂 

هرگز از دوست داشتنت دست نکشیدم، فقط وقتی دیدم که تو اهمیتی نمیدی، دیگه ابرازش نکردم.  💔

[QUOTE=237947670]بگو کی گفته دوست دارم ؟ به عنوان یه دوست باهات حرف میزنم 😂😂😂[/QUOTE😂😂😂

اخه یبار بهم زدیم بعد دوباره خودش گفت بیا باهم من دوست دارمو این حرفا بهونه هم که تا دلت بخواد هس🙂& ...

در واقع گذاشتت تو آب نمک هر وقت میبینی کسی نیست برمیگرده

تورو خدا این ادمای سمی رو شوت کنین برن کسی ک شمارو میخواد موش و گربه بازی نمیکنه

ز گیتی دو کس را سپاس،یکی حق شناس و یکی حد شناس!!!
 در واقع گذاشتت تو آب نمک هر وقت میبینی کسی نیست برمیگرده تورو خدا این ادمای سمی رو شوت کنین ...

هعی اگه عاشقش نبودم ولش میکردم🙂💔

هعی اگه عاشقش نبودم ولش میکردم🙂💔

دوستت دارم ولی عاشقت نیستم چجورشه؟

اونایی که با عشق شروع کردن الان اوکی نیستن چه برسه با دوست داشتن معمولی

نباشی براش مهمه؟ بودو نبودت فرق داره واسش؟ 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
دوستت دارم ولی عاشقت نیستم چجورشه؟ اونایی که با عشق شروع کردن الان اوکی نیستن چه برسه با دوست داشتن ...

شاید نمیدونم 

ولی اینکه هروقت حالش بده ب من نیگه تو مسکنمی همیشه آرومم میکنی🙂

البته کارم اینه ها روانشناسی مخونم ولی یرای خودم نمیدونم ورا ایر نمیکنه😑💔

نزار مثل یه عروسک باهات بازی کنه و بعدش بزاره بره.. چطور وقتی عاشقت نیست ط رو وابسته میکنه ؟! اگ م ...

یه آدمیه که کلا شکست خورده 🙂منم چون دختر شادی بودم اومد سمتم ولی خب منم مثل خودش افسرده کرد 🙂💔فقطم خودش میتونه خالمو خوب. کنه🙃🍭

یه آدمیه که کلا شکست خورده 🙂منم چون دختر شادی بودم اومد سمتم ولی خب منم مثل خودش افسرده کرد 🙂💔فقط ...

دقیقا عادما برای اینکه خلع وجود خودشونو پر کنن از هرچیزی استفاده میکنن... 

برای اینک بتونه خودشو بسازه ط رو خراب میکنه ! چون از این قضیه حس خوبی میگیره .. احساس باارزش بودن بهش دست میده وقتی هرکاری میکنه و بازم جذبش میشی! چیزیکه تو زندگیش کمبودشو داره ..!

میفهمم چی میگی... کسایی دردمون میشن ک خدشون درمونن و این اصلا انصاف نیست=)))❣

بزرگ میشم برا هرکی کوچیکم کرد . . !