2777
2789

این پشه ها که نیش میزنن تمام دست وپا خوردن. چکار کنم.خیلی،میخاره

بلند بگو آمین.  برای امضام صلوات میفرستی،؟ خدايا برای تو کاری نداره  همه چیز دست توعه.نذار شرمنده بچه هامون بشیم.  به زندگی همه برکت بده.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیز نازک مینداختی رو خودت پشه نیشت نزنه خب

فکر کردم نیست امشب‌ولی الان کشتمش

بلند بگو آمین.  برای امضام صلوات میفرستی،؟ خدايا برای تو کاری نداره  همه چیز دست توعه.نذار شرمنده بچه هامون بشیم.  به زندگی همه برکت بده.
آخییی‌چه بد

شدید میخاره 

😂😂😂😂درود بر این مادر حمایتگر....قاتل پشه ها

چاره چیه؟ تادیروقت بیدارمیمونم گوشی به دست چراغ گوشی رو روشن میکنم میگیرم سمت دخترم.تا پشه اومد سمتش میکشم نمیزارم نیش بزنه.آخه نیش بزنه دخترم سریییع توحواب ناله میکنه اعصابش خوردمیشه بیدارمیشه