2777
2789
میدونم چی میگی . کشیدم ازین روزا و شبها. میگذره. روزای خوب هم میاد .زیاد گریه نکن ، مواظب چشای قشنگت ...

قربونت برم مهربونم من چیز زیادی از زندگی نخواستم محبت پدر و مادر نداشتم دلم خوش بود شوهر هست که اینم شد به عقده واسم تا آخر عمر هیچوقت رابطه خوب و عاشقانه تجربه نکردم زندگیمو باختم تموم

ای بابا مردا همیشه عجیب غریبن گریه نکن فردا خودش اوکی میشه حیف چشات نیس 

کاش مرد بود 😔

واقعا مردن واسه من تنها راه نجاتمه از خودم بدم میاد متنفرم چرا وقتی انداختم رو زمین داد زد من بازم رفتم منت کشی نازشو کشیدم ساعتها بازم تحقیر شدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربونت برم مهربونم من چیز زیادی از زندگی نخواستم محبت پدر و مادر نداشتم دلم خوش بود شوهر هست که اینم ...

یک زن قوی از این حرفها نمیزنه

روز محشر به خدا خواهم گفت انکه از من تو گرفتی همه جانم بود  
کاش مرد بود 😔 واقعا مردن واسه من تنها راه نجاتمه از خودم بدم میاد متنفرم چرا وقتی انداختم رو زمین ...

چیشده گلم آب بخور آروم باش فردا درست میشه همه چی 

عشق فقط یعنی خدا  من آدمیم که رفتارمو با شعور طرف ست میکنه پس اگر از رفتارم ناراحت شدی به شعورت نگاه کن...
چند ساله منتظر این فردام که همه چی درست بشه ولی همه چی بدتر میشه بخدا دیگه طاقت این همه سختی ندارم خ ...

مشکلتون چیه برید مشاوره باهاش بشین قشنگ صحبت کن خودتو نخور دختر از گریه کردن هیچی درست نمیشه مردای این دور زمونه اینجورین دیگه

عشق فقط یعنی خدا  من آدمیم که رفتارمو با شعور طرف ست میکنه پس اگر از رفتارم ناراحت شدی به شعورت نگاه کن...
من قوی نیستم از انقد ضعیف و حقیر شدم که هیچی ازم نمونده هزار تیکه شدم دلم شکسته

سرگرم کن خودت رو..بی تفاوت باشه..اوضاع کم کم بهتر میشه..اینجوری باخودت صحبت نکن بدنت باور میکنه و واقعا ضعیف میشی

روز محشر به خدا خواهم گفت انکه از من تو گرفتی همه جانم بود