2777
2789

بیش فعالی اگه تو کودکی درمان نشه معمولا تو بزرگسالی همرات هست 

نه به شکلی که در کودکی بوده .مثلا تبدیل به وسواس فکری میشه 

یا تمرکز پایینی دارن

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حس میکنم خودم بیش فعالی دارم البته کودکی بسیار بسیارآرومی داشتم مظلوممممم بودم میشه اینجوری باشی و بیش فعالی داشته باشی

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 
بیش فعالی اگه تو کودکی درمان نشه معمولا تو بزرگسالی همرات هست  نه به شکلی که در کودکی بوده .مث ...

خوب من الان مشکل تمرکز دارم قراره برم برای تشخیص که ببینن چیه. امروز رفتم برای جلسه اول. بعد وقت دادن که برای تست اصلی برم

ولی نمیدونم اگه تشخیص دادن چه درمانی داره یا چقدر موثره

من حس میکنم خودم بیش فعالی دارم البته کودکی بسیار بسیارآرومی داشتم مظلوممممم بودم میشه اینجوری باشی ...

میتونه فقط عدم تمرکز باشه. یعنی لزوما شلوغ و پر جنب و جوش نباشی

اتفاقا اونایی که اینجوری ان معمولا تو بچگی تشخیص داده نمیشن

خوب من الان مشکل تمرکز دارم قراره برم برای تشخیص که ببینن چیه. امروز رفتم برای جلسه اول. بعد وقت داد ...

حواس پرتی داری؟؟

تمرکز تو درس خوندن ؟؟

فکر خیال اضافی چی نداری؟؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

حواس پرتی داری؟؟ تمرکز تو درس خوندن ؟؟ فکر خیال اضافی چی نداری؟؟

همه شو دارم

توی درس خوندن داغوووونم

حواس پرتیم طوریه که با تلاش فراوان سعی میکنم کنترلش کنم. خیلی انرژی ازم میبره.

فکر و خیال هم که دارم. مثلا یه چیزی قرار بوده انجام بشه براش برنامه می ریزم. بعد کنسل میشه یا تغییر میکنه ولی تو ذهنم هنوز هست. هی برنامه می ریزم هی یادم میاد کنسل شده. دوباره یه ساعت بعد می بینم دارم براش برنامه می ریزم

همه شو دارم توی درس خوندن داغوووونم حواس پرتیم طوریه که با تلاش فراوان سعی میکنم کنترلش کنم. خیلی ...

تو کودکی چی 

شیطنت داشتی؟؟

پر حرف بودی؟؟

تو درس چی مشکل نداشتی 

شلخته بودی؟؟

الان افسردگی یا وسواس نداری؟؟؟

تو کودکی چی  شیطنت داشتی؟؟ پر حرف بودی؟؟ تو درس چی مشکل نداشتی  شلخته بودی؟؟ الان افس ...

پر جرف و شلخته بودم. خیلی خیلی پر حرف

درسم خیلی خوب بود. همیشه ۲۰ بود. ولی بی دقتی هم زیاد میکردم

الان نمیتونم بگم دقیقا افسردگی دارم ولی مودم پایینه

وسواس هم نه ولی به یه چیزایی حساسم. نمیدونم در حد وسواس هست یا نه. مثلا به هم ریختگی خونه یا شلوغی میز کار خیلی حواسمو پرت میکنه

کلا همه چی حواسمو پرت میکنه

پر جرف و شلخته بودم. خیلی خیلی پر حرف درسم خیلی خوب بود. همیشه ۲۰ بود. ولی بی دقتی هم زیاد میکردم ...

تو املا معمولا بچه های بیش فعال مشکل دارن 

مثلا یه کلمه یا نقطه رو جا میندازن 

پرحرف هم هستن 

حتما پیگیر بشید 

دکتر  روانپزشک خوب مراجعه کنید