2777
2789

کجا برم برای اطمینان؟گفتن برو پیش دکتر صدر ،تا دو تا سونوی بدون قلب نداشته باشم سقط نمیکنن،من یه هماتوم هم تو شش هفته داشتم،لکه بینی ندارم فقط دیروز در حد یکم خونابه اومد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم متاسفم😔💔

هفته چندم هستید هفته چندم ضربان داشت؟

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

وای 😔😔😔😔😔 خدا بهت توان کنار اومدن بده متاسفم

مطمین باش برات جبران میکنه

کاربرکیمیاجون ۱ هستم،کاربر۹۱(من باب اطلاع دوستان قدیمی ذکر شده و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد)  من‌ 🧚‍♂️مادر یک فرشته آسمانیم 🧚‍♂️که در دستان خدا آرمیده... .بعد بارداری ام ان شاءالله دوباره استارت ورزش رو میزنم،عاشق آدمایی ام که خودشون رو خیلی دوست دارن...با همین کاربری ادامه میدم😊🌹

دلم کباب شد برای "بچم" گفتنت

بارداری اول منم قلبش ایستاد

دو جا سونو شکمی شدم یه واژینال ،بعد رفتم بیمارستان بستری شدم ، چند ساعت یکبار یه دارو توی واژن  میذاشتن 

تا اینکه سقط شد ، سونو کردن گفتن دفع شده ،فرداش ترخیص شدم

دکتر صدر همون حسین صدری هست؟ من کسی رو نمیشناسم اینجا تازه اومدم،ادرسش کجاست؟یکی میگه سید خندان،یکی ...

اره سید خندانه قبلا تهرانپارس بود الان رفته سیدخندان خودم بارداری هامو کلا  زیر نظرش بود اخلاق عالی و باسواد و مهربان

دکتر صدری خیلیییی ماهره حتما برو پیشش....استرس نداشته باش خود استرس سمه برات. 

دیروز کلی استرس کشیدم،امروز هم فقط گریه،دست خودم نیست،فکر کردم مرده،اما چند دقیقه پیش یکی بهم گفت نگران نباش فعلا برو پیش این بعد تصمیم بگیر

دیروز دوازده هفته بودم،برای ان تی رفتم گفت تو هشت هفته مونده،قلب ندار،ولی یکی بهم گفت ممکنه تا هفته۱ ...

نه گلم 😔 مراقبت کن از خودت تا دفعه ی بعد با انرژی و سلامتی کامل نی نی دارشی

کاربرکیمیاجون ۱ هستم،کاربر۹۱(من باب اطلاع دوستان قدیمی ذکر شده و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد)  من‌ 🧚‍♂️مادر یک فرشته آسمانیم 🧚‍♂️که در دستان خدا آرمیده... .بعد بارداری ام ان شاءالله دوباره استارت ورزش رو میزنم،عاشق آدمایی ام که خودشون رو خیلی دوست دارن...با همین کاربری ادامه میدم😊🌹
دیروز دوازده هفته بودم،برای ان تی رفتم گفت تو هشت هفته مونده،قلب ندار،ولی یکی بهم گفت ممکنه تا هفته۱ ...

چرادیگه تو۱۲هفته سونو مشخص میکنه قلب تشکیل شده یانه

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       

هفته ی هشت ضربانش رو نشنیده بودی؟

من هفته هشت اولین و آخرین بار شنیدم 

هفته نهم دردم گرفت رفتم اورژانس و باقی ماجرا که گفتم