2777
2789
دوستان پسرم دوروزه گوش درده مدام گریه میکرد امشب عنبرنسارا دود کردم پنبه گرفتم روش گذاشتم تو گوشش بعد دیدم هنوز دود میکنه پایین گوشش نگه داشتم یکم خود توصورتش نفس کشید الان خیلی نگرانم براش ضرر داره؟؟؟؟الان آروم شده خوابیده چیکار کنم؟؟؟؟
من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوروزه استامینوفن دادم تاثیر نداشت مدام بیتابی میکرد تا پنبه گذاشتم تو گوشش اروم اروم شد خداروشکر
من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤
عنبرنسارکه عاااالیه واقعامن ازش معجزههههههه دیدم ولی برابچه ۴ماهه ازنظرتنفسی یکم خطرناکه که خداروشکر بلدبودی وبه خیرگذشته
    باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
نه عزیزم اصلا ولی بچه هانفسشون کمه اگه یکم دودش زیادبشه خدای نکرده نفس تنگی همون لحظه براشون ایجادمیشه
    باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤