شیدا_۸۱ مدیر عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 317 عنوان زنگ زده خونمون با کمال پررویی دعوتمون کرد | مشاهده متن کامل بحث + 5363 بازدید | 19 پست زنداداشم خبر برده دعوا راه انداخته حالا با کمال پررویی زنگ زده مارو شام دعوت کردمنم به مامانم گفتم نمیام یعنی شاید کارم درست نباشه ولی الان روحیه ندارم برم اونجا باهاش گلاویز میشمنظرتون؟ از تمام دلتنگی ها،اشک ها و شکایت ها که بگذریم باید اعتراف کنم مادرم که می خندد خوشبختم... 1401/02/29 | 19:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شیدا_۸۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 317 دعوت یعنی اعلام اتش بس اگر آشتی اگر اماده آشتی نیستی و به نظرت ممکنه دعوای جدیدی راه بیفته نرو آخه زیر زیرکی کارشو برده جلو. بعد انگار اصلا هیچی نشده از تمام دلتنگی ها،اشک ها و شکایت ها که بگذریم باید اعتراف کنم مادرم که می خندد خوشبختم...
شیدا_۸۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 317 چقد زن داداشت شبیه منه منم با هرکی دعواکنم باش قهر نمیکنم قهر کار بچه هاس معلومه برو توهم به روی خود ... اصلا من با اون دعوایی ندارم. آدم دورو آب زیرکاهه از تمام دلتنگی ها،اشک ها و شکایت ها که بگذریم باید اعتراف کنم مادرم که می خندد خوشبختم...
شیدا_۸۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 317 چرا هیچکس چیزی نمیگه.نون نخوردین؟ نظری چیزی از تمام دلتنگی ها،اشک ها و شکایت ها که بگذریم باید اعتراف کنم مادرم که می خندد خوشبختم...
parinaz_1400 عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 1216 ولی به نظرم کینه رو در خودت از بین ببر و سعی کن فراموش کنی ولی در رابطه با زنداداشت محتاط تر رفتار کن
حوریجهنمی عضویت: 1401/01/11 تعداد پست: 1762 اصلا من با اون دعوایی ندارم. آدم دورو آب زیرکاهه باهمه مث خودشون رفتار کن