2777
2789
عنوان

انگشت حلقه دست چپم آسیب دیده😭😭

267 بازدید | 13 پست

بچه ها لطفا لطفا هر کی میدونه راهنماییم کنه 

من انگشتام پیچ خورد ولی تو این دستم انگشتر بود انگشتر گیر کرد اسیب زده به بند وسطی باد کرده نمیتونم خمش کنم دو هفته میشه اینطوریه دکتر رفتم بست واسم قرار بود عکس بگیرم چون تو اقدام بودم نتونستم دو هفتس باد کرده بادش نمیخوابه دکتر گفت سر جاشه ولی نشد عکس بگیرم چی شده به نظرتون 🤦‍♀️

به هر کسی که از راه میرسه اعتماد نکن گلُ💫💗، اینجاییم واسه راهنمایی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ربطی به اقدام داره

گفت نمیتونی عکس بگیری دیگه ببینی چی شده 

با دقت بخونید منم گفتم راهنمایی کردین منو 

اخی چقد ورم کرده شاید در رفته

نه گفت سر جاشه نشد عکس بگیرم😭🤦‍♀️کلافم کلا کارای خونم عقب افتاده نمیتونم خم کنم

اخی چقد ورم کرده شاید در رفته

نه در نرفته گفت شاید ترک خورده نمیتونم عکس بگیرم به وقت پریودم ۵ روز اینا مونده اینم دو هفتس ابنطوریه

نه گفت سر جاشه نشد عکس بگیرم😭🤦‍♀️کلافم کلا کارای خونم عقب افتاده نمیتونم خم کنم

عزیزم من پام اینجوری شده بود لنگ میزدم 

بعد ی نفر گفت تخم مرغو خرما و زرد چوبه قاطی کن بزار روش ی شب تا صب و ببندش شاید خوب شد واسه من که تاثیر داشت

عزیزم من پام اینجوری شده بود لنگ میزدم  بعد ی نفر گفت تخم مرغو خرما و زرد چوبه قاطی کن بزار رو ...

عزیزم من پام اینجوری شده بود لنگ میزدم  بعد ی نفر گفت تخم مرغو خرما و زرد چوبه قاطی کن بزار رو ...

منم اینطوری بستم 😓

کدوم قسمت پاهات گلم