2777
2789

ما مستاجریم اما قراردمون از مستاجر اولیه یعنی از مستاجر کرایه کردیم ن صلحبخانه حالا برای گواهی سابقه سکونت باید چی بذارم 

بچه مدرسه ای داری؟ گواهی اشتغال به تحصیل یا پرداخت بیمه سرپرستتون یا مادر خانواده یا گواهی تولد بچه قبول میکنن

اصلا نگران نباش اجاره نامه رو قبول ندارن

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفهمیدم چی گفتی ولی ما ثبت نام کردیم رفتیم دفتر پیشخوان گفتن بهتون پیامک میدن که مبلغ واریزی رو پرداخت کنید اولش۴۰ میلیون باید بدیم بقیشو وام میدن که ما قسطشو میدیم وامی که میدن هم بستگی به متراژ خونه داره

با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت
بچه مدرسه ای داری؟ گواهی اشتغال به تحصیل یا پرداخت بیمه سرپرستتون یا مادر خانواده یا گواهی تولد بچه ...

برای یکی از بچهام ک دوسالشه تولدش شهر خودمون اون یکی تهرانه 

یعنی عکس از شناسنانه ش بندازم قبوله

برای یکی از بچهام ک دوسالشه تولدش شهر خودمون اون یکی تهرانه  یعنی عکس از شناسنانه ش بندازم قبو ...

اره عزیزم چون از تهران رفتی شهرستان شناسنامه بچه ی بزرگتر رو هم بذار

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
جدیدا ثبت نام کردین؟

بله هفته ی پیش

با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت
اخه میگم بزرگه تولدش تهرانه شاید ردمون کنن

نه خب این امتیازه براتون عزیزم کسی از تهران بره جای دیگه مدت5سال اقامت به یکسال میرسه فکر کنم حالا باز تحقیق کن تو نت سرچ کن