2777
2789
عنوان

بچه ها سه تا لباس برای جشن بارداریم میذارم ببینین کدوم قشنگ تره

| مشاهده متن کامل بحث + 16193 بازدید | 160 پست

به نظرم بزار یکم شکمت بیاد جلو تر خیلی باحال تره الان سه قلو‌بارداری یکم شرایطتت سخته نباید زیاد برقصی خلاصه باید حسابی مراقب چشم زدن باشی مبارکت باشه

🍃فرو شدن چو‌ بدیدی بر امدن بنگر🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی ای یو ای کردی که سه قلو شدن ؟ ماشاالله خدا حفظشون کنه ، برا منم دعا کن یه تک قل باردار بشم صحیح ...

نه خوشگلم طبیعی

سه قلو های قشنگ مامان زودتر بیاید تو بغلش😊 دخملام و پسمل قشنگم مامانی عاشقتونه😍از طرف(مامان کوچولوی ۲۶ ساله)  
ببخشید عزیزم چطوری دوماهته وجنسیت ومیدونی؟؟

جنسیتو نمیدونم سونوی یکی دیگه با سونوی من عوض شده بود 

سه قلو های قشنگ مامان زودتر بیاید تو بغلش😊 دخملام و پسمل قشنگم مامانی عاشقتونه😍از طرف(مامان کوچولوی ۲۶ ساله)  
نه خوشگلم طبیعی

انشالله صحیح و سالم بیان بغلت ، شوهر منم عاشق چند قلوعه ولی من تک قل می‌خوام ، چون کمک دست ندارم سخته

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
ببخشید مگه دوقلو باردار نبودی؟

سونوی یکی دیگه با سونوی من عوض شده بود

جنسیتو نمیدونم سونوی یکی دیگه با سونوی من عوض شده بود 

آاااااا فکر کردم قبلا رو میگی عزیزم آزمایش سلفری دادم

اینا

خدا خیرت بده کاربر گلیمنگولی از شکلش که نشون میده خیلی سبک باشه