2777
2789
عنوان

تشخیص جنسیت از روی علاعممممم

144 بازدید | 21 پست

سلام ابجیا دارم میمرم از فضولی یازده هفتمه علاقه خاصی ب چیزی ندارم توت فرنگی و خیار دوس دارم فقط ویار ندارم تا حالا بالا نیاوردم خوابم میاد ی روز ی روز بی خوابم پوستمم تغییری نکرده شبا پوست دستم چنان خشک میشه با نرم کننده هم نرم نمیشه شکمم جلو اومده یکم خلق و خومم تغییری نکرده عادیم بتام هشتاد پنج بود بعد از پنج روز تاخیر و ضربان قلب هفت هفته صد چهل پنج جنبه سرگرمی داره بیشتر بچها

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ازرو علائم باتجربه ای که دارم درست نیست ولی میگم پسر،امازمان لقاحت مهمه بازم ازروی تجربه دارم میگم،تاریخ دقیق تولدوپریودت روبگو تاریخ اقدامم اگه میدونی بگو

استارتر شما هفت هفته تموم شد که رفتین سونو منم ۶هفته وپنج روز م هست میترسم هفت هفته برم زود باشه 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
😜😜😜خودتون اینطور بودین یا حس شششم میگه

منم علایم مثل شماست فعلا ده هفتمه

ارامش و اینده من 🤩گریه و خنده من تاج سرقلب منی 😍😍ب خودت افتخاره کن تو بدترین شرایط زندگیت خودت پشت خودت بودی و بس ❣️
عزیزم منم علاقه ب غذا ندارم سبزی میوه بیشتر دوس دارم

منم از غذا حالم بد میشد و بالا میاوردم. فقط سبزیجات و میوه و نان گرم برشته خاش خاشی دوست داشتم. انشاالله هر چی هست فقط سالم و سلامت باشه و انشاالله صحیح و سالم فارغ بشی عزیزم😘💕💕🙏🌹