اصلا مهم نیس , همه ممکنه اشتباه بکنن اینو یادت باشه حتی بهترین و قدیمی ترین راننده ها ! اگه اینجوری نبود هیچوقت اینهمه تصادف نداشتیم , من خودم ده سال پیش گواهینامه گرفتم اوایل چندین بار خراب کاری کردم کوبیدم به ماشینا 😂 یبار میخواستم تنها برم شام دعوت بودم ماشین بابامو برداشتم میخواستم از پارک دربیام کوبیدم به ماشین جلویی که مال همسایمون بود نگو مامانم از پشت درو بابام از پشت پنجره داره نگاه میکنه دیدم اگه بمونم قطعا نمیذارن برم برا همین منتظر نمونوم فورا گازشو گرفتم و الفرار اومده بودن دیده بودن نیستم حالا خسارت همسایه رو داده بودن ! حالا یبار دیگه تو دانشگاه از پارکینگ میخواستم بیام بیرون زدم به ماشین کناری خسارتشو خودم دادم ماشین بابا رو هم دادم دوست پسرم پولیش کاری کرد تموم شد , یبار دیگه کوبیدم به سطل زباله ی بزرگ بعد دیگه دیدم کاریش نمیشه کرد یواشکی گذاشتم دم در , بابام که دید گفتم وای اینو حتما یکی کوبیده در رفته من اصلا خبر ندارم اونم باور کرد !!!! و چند سری خراب کاری دیگه که همشو شوهرم که اونموقع دوست بودیم حلش میکرد تموم میشد , اما الان تو رانندگی ادعام میشه حتی شوهرم با خیال راحت ماشینو تو جاده بهم میده با اینکه تمام اون خراب کاریامو دیده تو دوران دوستیمون , پس نگران نباش نهایتش یه مقدار خسارته اندکه , فقط حواست شدیدا به بچه ها وعابرپیاده باشه همین