2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شووهرم‌انقدر غر میزنه اعصابم‌خورد میکنه

خب همونه که نمیتونی تنها بری. باید اونیکه کنارته خیلی نظر نده و خودت برونی. اگه همچین کسی رو نداری، فقط فاصله ننداز. مدام برو یذره رانندگی کن. راه میفتی بزودی

اگه وقتی همراه کسی هستی درست رانندگی میکنی پس قطعا تنهایی ههم این توانایی رو داری نگران نباش ! اول از جاهای اروم اطراف خونتون شروع کن بعد میبینی داری تو بزذگراه رانندگی میکنی و اصلا یادت نیس یه زمانی میترسیدی تنهایی بشینی

ارره اعتماد بنفس چیز خوبی که متاسفانه بنده ندارم

اصلا مهم نیس , همه ممکنه اشتباه بکنن اینو یادت باشه حتی بهترین و قدیمی ترین راننده ها ! اگه اینجوری نبود هیچوقت اینهمه تصادف نداشتیم , من خودم ده سال پیش گواهینامه گرفتم اوایل چندین بار خراب کاری کردم کوبیدم به ماشینا 😂 یبار میخواستم تنها برم شام دعوت بودم ماشین بابامو برداشتم میخواستم از پارک دربیام کوبیدم به ماشین جلویی که مال همسایمون بود نگو مامانم از پشت درو بابام از پشت پنجره داره نگاه میکنه دیدم اگه بمونم قطعا نمیذارن برم برا همین منتظر نمونوم فورا گازشو گرفتم و الفرار   اومده بودن دیده بودن نیستم حالا خسارت همسایه رو داده بودن ! حالا یبار دیگه تو دانشگاه از پارکینگ میخواستم بیام بیرون زدم به ماشین کناری خسارتشو خودم دادم ماشین بابا رو هم دادم دوست پسرم پولیش کاری کرد تموم شد , یبار دیگه کوبیدم به سطل زباله ی بزرگ بعد دیگه دیدم کاریش نمیشه کرد یواشکی گذاشتم دم در , بابام که دید گفتم وای اینو حتما یکی کوبیده در رفته من اصلا خبر ندارم اونم باور کرد !!!! و چند سری خراب کاری دیگه که همشو شوهرم که اونموقع دوست بودیم حلش میکرد تموم میشد , اما الان تو رانندگی ادعام میشه حتی شوهرم با خیال راحت ماشینو تو جاده بهم میده با اینکه تمام اون خراب کاریامو دیده تو دوران دوستیمون , پس نگران نباش نهایتش یه مقدار خسارته اندکه ,  فقط حواست شدیدا به بچه ها وعابرپیاده  باشه همین