2777
2789

سلام،عزیزان

من و همسرم بعد کلی جنگ وجدال حدود چهار ماهه که بهم برگشتیم

یه زمانی قبل این دعواها،اکثرا تنها می‌رفت خونه نزدیکانش،منم باخودم نمی‌رفتم یااون منو نمی‌برد

ولی دیگه تصمیم گرفتم تغییر رویه بدم

دیشب خودش بهم گفت من می‌خوام آخرهفته رو روستا باشم(خونه پدرش)توهم اگه دوست داری،برو خونه پدرت

ولی من چون دوشنبه و سه شنبه چون خواهرم اومده بود اونجا بودم گفتم نه دیگه

باتو میام روستا

نمی‌دونم ولی یه حس بدی دارم وقتی خودش میگه برو خونه پدرت،حس میکنم قراره باخانوادش حرفایی بزنه که من ندونم

از طرفی هم بهم برخورده

ولی شنیدمن زن و شوهرهایی موفق همیشه باهمن

نظر شما چیه دوستان؟شما همیشه باهم هستید؟

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهترین کارممکن

اره دیگه الان که قراره ازاول همچیو بسازین شیک وخوشگل برو مهربون باش وخوش باش با شوهرت وخونوادش 

پسر زیبای من آمدنت را بزرگ میدانم و قدم هایت را بوسه میزنم.خوش آمدی جان مادر🥰
نه عزیزم اینکه دلیل نمیشه شاید پیش خودش فکر کرده میخوای اخر هفته خونه بابات باشی به نظرم برو دوری نک ...

نه آخه پریروز اونجا بودم اونم دوشب

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

اره دیگه الان که قراره ازاول همچیو بسازین شیک وخوشگل برو مهربون باش وخوش باش با شوهرت وخونوادش 

درسته،ولی وقتی خودش اینجوری گفت خیلی به فکر رفتم

درسته،ولی وقتی خودش اینجوری گفت خیلی به فکر رفتم

شاید گفته تو خوشت نیاد باهاش بری تو منگنه نزارت.حالا برا راحتی خیال خودت تو راه که دارین میرین ازش بپرس منظورش چی بوده فقط بحث نکن دعوانشه

پسر زیبای من آمدنت را بزرگ میدانم و قدم هایت را بوسه میزنم.خوش آمدی جان مادر🥰
نه آخه پریروز اونجا بودم اونم دوشب

خب دیگه پس الان نوبت خانواده شوهرته ماهم تو روستاییم خانواده هامونم اینجان در هفته به بار باهم میریم خونه بابام یه بارم میریم خونه مامانش 

خب دیگه پس الان نوبت خانواده شوهرته ماهم تو روستاییم خانواده هامونم اینجان در هفته به بار باهم میریم ...

هوووف....ماقبل این دعوا،تقریبا یک روز درمیان،اونم به پیشنهاد شوهرم می‌رفتیم خونه بالای من،اونم دست خالی نمی‌دونم چطورخحالت نمیکشید

😑ولی خونه پدرخودش که اوضاع مالیش صدباربهتره حتما باید یه چیزی ببره

فعلا که پاش ازخونه پدرم بریده شده😁

ولی من میرم وکلی خوش میگذرونم

هوووف....ماقبل این دعوا،تقریبا یک روز درمیان،اونم به پیشنهاد شوهرم می‌رفتیم خونه بالای من،اونم دست خ ...

شوهر منم با بابام اینا راحت تره  نمیدونم چرا مثلا برا شام خیلی بیشتر راغبه بریم خونه بابام اما خونه باباش برا شام دوست نداره بمونه اگه هم بریم سهممونو میبریم

شوهر منم با بابام اینا راحت تره  نمیدونم چرا مثلا برا شام خیلی بیشتر راغبه بریم خونه بابام اما ...

🤗چی بگم والا،همدردیم

همیشه خوش باشید🌺

🤗چی بگم والا،همدردیم همیشه خوش باشید🌺

از نظر من این درد نیست عزیزم خوشحالم هستم اتفاقا که اینقدر رابطش بابابام اینا خوبه خونه پدرشوهرمم سعی میکنیم یه سر بریمو زود برگردیم میگن سنگ سنگین هزار سال سرجاش میمونه یه همچین چیزی😁زنو شوهر بهتر از هرکس دیگه ای میتونن مشکلشونو حل کنن