2777
2789
عنوان

با خرجای شوهرم برا خانوادش چه کنم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 26 پست
وضعشون خوب نیست ولی خرج آنچنانی هم ندارن. بخوان پول چیزی که خریده رو بدن شوهرم قبول نمیکنه میخواد ب ...

متاسفانه چقدر شبیه شوهر منه 

من قبلا اعتراض نمیکردم تازگیا کمی به روش میارم ولی کار خودشو میکنه 

بنظرم اصلا از پس اندازت خرج نکن دوماه که قرض کنه یکم خودشو جمع  میکنه 

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍
برا اونا چکی خرید میکنه بدون اطلاع من تا از حقوق ماه بعدش بده 

خب همون چکی برید خرید کنید. برای خودت و بچه ها چیزی کم نذار ... واقعا با ۶ تومن بخوایی زندگی معمولی هم داشته باشی فوری تموم میشه. 

یه خانم مستقل و قوی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب همون چکی برید خرید کنید. برای خودت و بچه ها چیزی کم نذار ... واقعا با ۶ تومن بخوایی زندگی معمولی ...

هر کاری بکنم بازم برا اونا خرید میکنه. شوهرم اصن کار ب درامدش نداره فقط میخواد ننه باباش راحت و بدون مشکل باشن

اصلا به خانواده همسرت هیچی نگو همسرت کار خودشو میکنه فقط تو خراب میشی بعدم دیگه از پس اندازت خرج نکن بذار بیوفته تو سختی تا بفهمه چخبره پسر وظیفشه برای پدرمادرش خرج کنه خدام چندبرابرشو میده ولی درصورتیکه اول آرامش و رفاه رو برای زن و بچش فراهم کنه بعد اگه داشت خرج پدرمادرشم کنه نه که زن و بچش رو بندازه تو سختی و از شکمشون بزنه برای بقیه مشخصه پدرمادرشم اصلا بفکرش نیستن وگرنه عمرا قبول نمیکردن

"همیشه عشق باشد...همیشه برکت"پرواز650🧡
فک میکنی چی میگن طلبکارم میشن که پسرمونه حقوق داره باید خرج ما کنه

شرايطتونو ميدونن و اين حرفو ميزنن

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
دیگه حقوقتو بهش نده برو واسه خودت طلا بخر یکی دوماه دستش تنگ شه،حساب کار دستش میاد تا الان بهش نگ ...

چون بچه ها رو نگه میداره من برم سر کار اگه حقوقمو ندم بچه ها رو نگه نمیداره. منم از خانوادم دورم کسی رو ندارم بچه ها رو نگه داره