2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین خانم نظیف هم طرف رو از این رو به اون رو میکنه اما اینقدر زیبا میشه که کیف میکنه طرف. و اینکه من ...

اخه کارای عسل خبازم خوبه واقعا زیبا میشه طرف

اما خب چون ادم کلا یکی دیگ میشه و عوض میشه

حالا نمیدونم این عوض شدن خوبه یا نه

خوبه بنظرتون؟😅

دل را سر شوقی اگرم بود، تمام شد...
اخه کارای عسل خبازم خوبه واقعا زیبا میشه طرف اما خب چون ادم کلا یکی دیگ میشه و عوض میشه حالا نمیدو ...

خب عزیزم بستگی به دید خودت داره اما به نظر من عوض شدن از نوع خوب، اکی هست

برای تعجیل در فرج امام زمانمون صلوات 
خب لطفا بیشتر توضیح بدین 

اولا که خودشون کار نمیکنن خیلی چون طبیعیه اون همه عروس و مشتری نمیرسه یعنی دلیل بر بدیشون نیست حق داره نمیرسه مگه یه روز چند ساعته؟! که بتونه هنه عروسهارو خودش درست کنه

دوما عکسهایی که میذاره زیر کلی نور و فیلتره با خود واقعی فرق داره 

سوما تو قیمت شبنم نظیف خیلی میکاپ کارهای بهتری هست کسی که میخواد اونقدر هزینه کنه و مشکلی نداره دستش تو انتخاب خیلی بازه

اولا که خودشون کار نمیکنن خیلی چون طبیعیه اون همه عروس و مشتری نمیرسه یعنی دلیل بر بدیشون نیست حق دا ...

همه عروساش میگن صفر تا صد رو خودش انجام میده و اگه بخواد کسب غیر خودش انجام بده باید با همون طرف که جزو همکاراش هستن توی همون آرایشگاه قرارداد ببنده.اتفاقا خود عروسا میگفتن به ما گفته بودن خودش انجام نمیده اما همه کارامونو خودش انجام داد.و اینکه عروساش بدون ف_ی_ل_ت_ر هست و دوربین زوم میکنه و هم توی آرایشگاه فیلم میگیره هم در فضای باز و هر دو جا با دو نوع نور پردازی بازم خوشگلن.و همه هم که راضی هستن!!!!!!!!!!!

برای تعجیل در فرج امام زمانمون صلوات