2777
2789
عنوان

بخاطر ته دیگ زنگ زدن پلیس 😶

| مشاهده متن کامل بحث + 1208 بازدید | 81 پست

منم جریانمو بگم😂

یه شب با رفیقام رفته بودیم خونه یکی از رفیقام

بعد بی شعور اومده بود کشک بادمجون مثل کیک تزیین کرده بود😐🤣

بعد چایی آورد با هم راحتیم یکی از بچه ها هم کشک بادمجونو آورد گذاشت وسط رفیقم فقط یه لبخند زد و هیچی نگفت اون رفیقمم که کیکو آورده بود تقسیم کرد اؤرد گذاشت جلومون چشت روز بد نبینه😂

دیدم این چرا طعمش اینطوریه دوستم مرد از خنده 😂 🤣

گفت اسکلااا کشک بادمجونه 

هیچی دیگه یکی دو تا کتکم خورد

۱۸ سالمه⁦☺️⁩عاشق ورزشم،گیاهخوارتونم،مربی شنام سوالی در این مورد داشتین در خدمتم⁦🙏🏻⁩🙃LORیعنی دنیا وردارو⁦♥️⁩⁦👌🏻⁩پاپیلستان⁦♥️⁩😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگف موقع تقسیم کردن یکی زیاد تر برداشته بعد اون جاریه به یکی دیگ گفته بود بلند شده بودن گلاویز شده ...

چقدر گرسنه 🤣😐😑

معلم دینی فقط اونجاش که توی جواب دادن به سوالا گیر میکرد و میگفت بچها عقل آدمی قادر به درک بعضی چیز‌ ها نیست🤣😁من‌وقتی فیلم دوبله میبینم احساس میکنم یه اتفاقایی داره به زبون اصلی میفته که نمیخوان به من بگن🫤😐‏من : *به پوست خود ميرسد، روتين پوستي انجام ميدهد، كمتر چربي ميخورد.*پريود : *wait a minute bitch.*🥲

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

😂😂😂😂

تا آخر شب که خونش بودیم چپ چپ بهش نگاه میکردیم میخواست حرف بزنه یه کشیده میخورد😂

۱۸ سالمه⁦☺️⁩عاشق ورزشم،گیاهخوارتونم،مربی شنام سوالی در این مورد داشتین در خدمتم⁦🙏🏻⁩🙃LORیعنی دنیا وردارو⁦♥️⁩⁦👌🏻⁩پاپیلستان⁦♥️⁩😘
فرض کن تو صورت طرف تفش کنه🤣

اون لحظه تنها دفاعش بوده تازه با دهن پر نمیشده خوب تف کنه بدبخ ته دیگه میزده بیرون ریسکش بالا بوده😂😂😂

مرا هزار امید است و هر هزار تویی 💫🌱