2777
2789
عنوان

شک های نوجوانی - کمککککک

121 بازدید | 17 پست

سلام علیکم؛

یه بچه هستم تقریبا ۱۶ سالمه (هنوز ۱۶ نشدماااا ولی حالااااا) 

موقع انتخاب رشتمه ، با این سایت زیاد آشنا نیستم ولی دیدم که

ملت میان درداشونو میگن ، منم درد دارم...

بین رشته ریاضی و تجربی شک دارم...

از طرفی تجربی (عین چی...) متقاضی زیاد داره و تمام کله ها دارن (عین چی...) حسابی درس میخونن...

و از طرفی ریاضی هم سخته دیگههه...

و اینم هست که قطعا (البته ان‌شاءالله) اگه وضعیتم معلوم شه منم (عین چی...) شروع میکنم به خوندن ، الانم میخونماااا ولی قراره عین چی ادامه بدم...

حالا سوال بپرسین منم بگم دیگههه...

به قول فرانسویا : مغسی😂

چطوری 16 سالت و نهمی 

من 15 ساله دهمم 😐

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رشتمم ریاضی 

اصنم سخت نیست واقعا اگ بخونی سخت نیست من خودم با اینک زیاد نمیخونم اوک ام 

فقط یکم هندسش مشکل 

ولی اونم اگ تمرین کنی حل 

چون پسری بنظرم بری ریاضی بهتر 

ولی بازم هرچی علاقت 

ببین میخای مهندس بشی یا دکتر

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
گفتم که ۱۵ ام... و متولد آخرای ۸۵ ، ولی دیگه چجوریشو نمیدونم... :)

نیمه دومی پس

دلت با کدومه؟ هدفت چیه برای بعد از ورود به دانشگاه؟ میخوای بمونی ایران؟ میخوای بری؟ میخوای چه‌جور شغلی داشته باشی؟همه این‌ها رو در نظر بگیر انتخاب کن.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
چجوری دهمی اخه؟خواهر من ۱۵سالشه کلاس هشتمه  

من متولد تیر 85 ام 

تیر امسال ک بیاد 15 سالم تموم میش وارد 16 میش 

ینی الان در اصل 15 سال و 10 ماه سن دارم تقریبا

عاشق خدمت به وطنم... اگه بشه برم برا ادامه تحصیل ، میریم ، ولی برمیگردم....

آها نگاه کن من پسر داییم و دختر داییم هردوتاشون رفتن رشته ریاضی الان دخترداییمم آرایشگره و پسر داییم تو کار تاسیساتیه اینو گفتم یعنی تو رشته ریاضی زیاد کار نیست تو ایران بخاطر همین اگر میخوای خیالت راحت باشه که شغل داشته باشی برو تجربی

آها نگاه کن من پسر داییم و دختر داییم هردوتاشون رفتن رشته ریاضی الان دخترداییمم آرایشگره و پسر داییم ...

اونارم تحقیق کردم ، اگه ریاضی بردارم دلم بیشتر با 

مهندسی مواد یا مهندسی هسته ای یا اینجور چیزاعه...

ینی سخ نی؟ :(

ن 

بستگی ب خودتم 

ولی تا الان من ک دهمم چیز سختی نداشته 

دیگ یازدهم دوزادهم نمیدونم چجگری