2777
2789
عنوان

ستایش گیس بُریده😅

294 بازدید | 23 پست

آی فیلم داره ستایش پخش میکنه

دقت کردین ستایش مثلا چهره‌ی مثبت و قوی داستانه

ولی در اصل با لجبازی و اصرار به ازدواج با طاهر تمام خونواده‌ی خودش و طاهر رو داغون کرد و از هم پاشوند

گیس بُریده😂😂😂

ز شوخی بپرهیز ای باخِرَد، که شوخی تو را آبرو می‌بَرَد

تقدیرم را با خون نوشت آنکس که همه تقدیرها را با قلم نوشت.    از وقتی به دنیا اومدم خدا برام دنیا رو سه طلاقه کرد. نمی‌دونم چرا. فقط میدونم اون دنیا خیلی باهات حرف دارم. از دوران کودکی گرفته تا دوران قبل ازدواج و بعد ازدواج که دلم تا حالا خونه. نمی‌دونم کی میخواد تموم شه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با دل شکستن  و حرمت شکنی پدر طاها عروس شد،اخرن لقب خانم با وقار داستان رو بش دادن 😐😐😐😐😐😐😐😐

من بودم عمرا زن کسی اینجوری میشدم

برخورد من بستگی به طرز ریپ کردن و لحن صحبت کردنتون داره
عییییی یعنی بدم میاد پسر گنده با اون ریش و پشمش بهش میگه ماسنا😂😂

حالا این خوبه چن روز پیش دیدم یکی کامنت گذاشته بود 

باسنا کی پخش میشه از تی وی🤣

فکر میکنم در نهایت کل زندگی ب عمل دل کندن منتهی میشه، ولی چیزی که بیشتر از همیشه ادم رو اذیت میکنه اینه که هیچ فرصتی پیدا نکنی که بگی خداحافظ .... 

کارما     قشنگ  گذاشت  تو کاسه بابای ستایش........همونجوری مادر ستایش فراری داد باهاش  ازدواج  کرد....ستایشم  با طاهر  بدون اجازه  پدرش ازدواج  کرد

زدی ضربتی  ضربتی نوش کن😁😁😁😁😁😁فیلم مسخره  بود ..ستایش ماشاالله  هر فصل یک شوهر داره......

اون پسره  قسمت اول اول عروسی شون  بهم خورد.

طاهر

.اون نقاشه  (فصل اخر ستایش ۳)

.....دو فرزند ۴ساله    ۸ماهه