2777
2789

سلام من دیروز تاپیک زدم ک میخوام اینستا شوهرمو هک کنم و خودم میدونم ممکنه با چیزای خوبی روبرو نشم پس ممنون میشم نگید این کارو نکن

من رمز اینستاشو دارم چطور باید هکش کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو یکی از تاپیک ها بحث داشتیم راستی میگی

خدا هر گناهی رو با توبه و پشیمانی واقعی می بخشه❤️😊

آیه ۵۳ سوره زمر به صراحت می‌فرماید: «قُلْ یَا عِبَادِیَ الَّذِینَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنْفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ یَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِیعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِیمُ» که به معنای «ای بندگان من که در حق خود اسراف کرده‌اید، از رحمت خدا ناامید نشوید، زیرا خداوند همه گناهان را می‌آمرزد، چرا که او بسیار آمرزنده و مهربان است.» 

علاوه بر این، آیه دیگری در سوره نساء (آیه 64) نیز به پذیرش توبه اشاره دارد: «وَمَا أَرْسَلْنَا مِنْ رَسُولٍ إِلَّا لِیُطَاعَ بِإِذْنِ اللَّهِ وَلَوْ أَنَّهُمْ إِذْ ظَلَمُوا أَنْفُسَهُمْ جَاءُوكَ فَاسْتَغْفَرُوا اللَّهَ وَاسْتَغْفَرَ لَهُمُ الرَّسُولُ لَوَجَدُوا اللَّهَ تَوَّابًا رَحِیمًا» که به این معناست که اگر گناهکاران نزد پیامبر بیایند و از خداوند طلب بخشش کنند و پیامبر هم برای آنها طلب مغفرت کند، خداوند را توبه‌پذیر و مهربان خواهند یافت. 

بنابراین، هیچ گناهی نیست که با توبه واقعی بخشیده نشود.