2777
2789
دوستان تو خواب عمیق میرم چشمام لاش باز میمونه  تا وقتی که بیدارم و حواسم هست چشمام بسته ست کسی ...

عزیرم منم دقیقا همینطورم 

به جراح چشم که مراجعه کردم بهم ژل داد که موقع خواب بریزم تو چشمام 

وگفت که ممکنه چشمات خشک بشه و قرنیه ت از بین بره 😭

من موقع خواب از چشم بند استفاده میکنم البته تاثیر زیادی نداره ولی در کل از هیچی بهتره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان تو خواب عمیق میرم چشمام لاش باز میمونه  تا وقتی که بیدارم و حواسم هست چشمام بسته ست کسی ...

در ضمن دکتر بهم گفت که پلکت رو به سمت پایین ماساژ بده 

ولی روی پلک من انگاری زخمه. دست میزنم دردم میاد 

در ضمن دکتر بهم گفت که پلکت رو به سمت پایین ماساژ بده  ولی روی پلک من انگاری زخمه. دست میزنم د ...

منم رفتم به دکترم گفتم شما از من عضله برداشتی راس یا دروغ گفت من غیر از پوست و چربی هیچی برمیدارم گفتم چشمام صب که بیدار میشم میسوزه شبا باز میمونه گفت ماساژ بده اینقد محل کارم گریه کردم 2 هفته چیزی نخوردم دو بار رفتم از غصه زیر سرم که کارم کشیده به فلوکستین خوردن برای اینکه بیخیال بشم

از 4 خرداد عمل کردم شبا تو خواب عمیق چشمام باز میمونه قبلا اینطوری نبودم میگم ازم تو خواب عکس بگیرن ببینم کی بسته میشه تون عضله آربیکولاریس کولی ضعیف شده یا دکترم عضله رو دستکاری کرده دیگه رفتن پیش دکترم  فایده نداره همش میگه همه چی اوکیه بنده خدا دکتر باب شریف تهران و دکتر ایرج وکیلی و ناصری صدر مشهد خدا خیرشون بده الهیاز بس ازشون سوال پرسیدم کچل کردم

دکتر وکیلی مشهد یه فایل صوتی برام تو واتساپ فرستاده برای باز موندن چشمام راهنماییم کرده. دکتر هر جا که هستی خدا خیرت بده که ذره ای امید تو دلم روشن شد خدا از این دکترا هزارتا کنه

دکتر وکیلی مشهد یه فایل صوتی برام تو واتساپ فرستاده برای باز موندن چشمام راهنماییم کرده. دکتر هر جا ...

وای دوست عزیز چقد عجولید آرام باشد. چرا اینجوری میکنید با خودتون؟ با گریه فقط نتیجه عملو خراب میکنید. تا دو سه ماه چشم ممکنه باز بمونه، تا به تا بنظر برسه، یکی درشتر یکی کوچیکتر، یکی خط بالای چشم عمیقتر یکی کمتر. تا دو ماه هی این چشم ورم ممکنه بکنه اون چشم ورم کنه باز خوب بشه باز دوباره. و همش خوب میشهههه. شما یه دو سه ماه به زخمت و چشمات فرصت بده اگر وب نشدی دنبال درمان باش. مگه در مورد بعد عمل تحقیق نکردی که اینارو بدونی. من هنوز عمل نکردم ولی کلی تحقیق کردم و اینارو فهمیدم که تا دو سه ماه همیه اینا طبیعیهه. اون یکی تاپیک بلفاروپلاستی رو جوین شو ببین چه همه ادم همینو میگن. چه قد کم تحملین البته منم همینم و چون خودمو میشناسم تحقیق میکنم که بعدش مثل شما دیوونه نشم. شما 6 ماه دیگه اگر امدی و جای زخم و این مشکلات را داشتی هر چی خواستی بگو. خرداد که همین ماه پیشه باباااااااااااااا

دکتر وکیلی مشهد یه فایل صوتی برام تو واتساپ فرستاده برای باز موندن چشمام راهنماییم کرده. دکتر هر جا ...

راهنماییشون چی بوده عزیرم 

میشه منم در جریان بزارید 

منم مثل شما خیلی نگرانم

وای دوست عزیز چقد عجولید آرام باشد. چرا اینجوری میکنید با خودتون؟ با گریه فقط نتیجه عملو خراب میکنید ...

البته اگه تا شش ماه دیگه قرنیه ای مونده باشه برامون 

به خدا قسم اگه میدونستم عوارضش اینه عمرا عمل میکردم 😭

وای دوست عزیز چقد عجولید آرام باشد. چرا اینجوری میکنید با خودتون؟ با گریه فقط نتیجه عملو خراب میکنید ...

راستی کدوم. تاپیک.؟ 

میشه  بزاری برم بخوونم یه کم امیدوار بشم 🥴

راستی کدوم. تاپیک.؟  میشه  بزاری برم بخوونم یه کم امیدوار بشم 🥴

حتما خوب میشی بابا جان. من با وجود دیدن تاپیک شما بازم پام ایران برسه میخوام عمل کنم چون مطمینم اینایی که میگی طبیعیههه. اینه اون تاپیک:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6532787/تجربه-من-از-عمل-افتادگی-پلکبلفاروپلاستیعکس?postId=243119119

راهنماییشون چی بوده عزیرم  میشه منم در جریان بزارید  منم مثل شما خیلی نگرانم

دکتر وکیلی گفت 6 تا 8 ماه طول میکشه تا نتیجه نهایی رو ببینی گقت این عملیه که فقط مایه ش صبره. گفت نگران نباش و صبور باش قطره آرتیپیک ادوندهر 3 ساعت یکبار بزن و شبا چشم بند بزن بعد 3 چهار ماه چشم کم کم بسته میشه. البته من چشم بند نمیزنم شبا. ماه اول رد بخیه هام انگار یه سیم مفتولی بالای چشمام بود الان نمیدونم یا عادت کردم یا بهتر شده. فقط میدونم حیف چشمای آدم که بری بدی دست این دکترا پوستشو بردارن کوتاه کنن عضله رو هم دستکاری کنن. هر کی این پستو میخونه بخدا این کارو نکنید... نکنید. پوستو که بردارن دیگه نمیشه برگردوند. حکمت خدا در همون چین‌های اضافست که چشم راحت حرکت کنه. اگه خوبه چرا خود دکترا این عملو خودشون نمی‌کنند. یه کم فکر کنید. من خودم گول تبلیغات رو خوردم گول اون عکسای قشنگ تو سایتای دکترا.