من قبلنا خیلی درس میخوندم ولی بعد بخاطر ی سری مسائل مشکلای عصبی و عدم تمرکز و تیک عصبی و... ی کم از درسم دور شدم و هر چقد به کنکور نزدیک میشدم فشارا روم بیشتر میشد وقتی با روانپزشکم حرف زدم و گفتم خیلی تحت فشارم برام چنتا قرص نوشت به علاوه ویاس۷۰ کلییییی گشتم تا تونستم دو بسته گیر بیارم، خیلی هم تو نت و نی نی سایت گشتم ولی کسی چیز خاصی درموردش نگفته بود و زیاد روش مانور نداده بودن منم گفتم اگه گیر آوردم و شروع به مصرف کردم حتما بیام اینجا بگم که اگه کسی لازمش شد استفاده کنه از تجربه هام..
باید بگم در مقایسه با ریتالین خیلی بهترع و عوارض گوارشیش خیلی کمتر مشاهده شده برا منم خداروشکر مشکل گوارشی و حساسیت نداشت
برای تهیه کردنش شناسنامه و کارت ملی و نسخه روانپزشک لازمه با نسخه پزشک عمومی نمیدن مثل اینکه
اگه واقعا تحت فشار هستید و مشکل دارید سمت دارو برید اونم حتما زیر نظر دکتر نه خودسرانه چون این قرصا روی سیستم عصبی تاثیر میزارن و باید حواستون باشه
اثرش بعد از یک ساعت شروع میشه.. من پنج صبح بیدار میشم میخونم تا ظهر مشکلی ندارم زیاد ولی بعدش بی حوصله میشم و شدید خابم میاد یه دونه میخورم و ی ساعت میخابم وقتی بیدار میشم خیلی سرحالم و بعد دوباره شروع میکنم میخونم تا یک و دو شب
تاکید میکنم من چون مجبور بودم رفتم سراغ قرص بخاطر یه سری مسائل شخصی اگه تا الان خوندی و تونستی جمع بندی کنی اصلا ب قرص فک نکن و فقط تست بزن
عوارضش از ریتالین کمتره، تاثیرشم بیشتره، خوابو کلا میپرونه، خیلی هم انگیزه و انرژی و میبره بالا و ی جورایی خوش اخلاق میشی و تمرکزت میره بالا، ی کم واسه من تعداد دفعات دستشویی رفتنم بیشتر شده و البته یکی از عوارضش کم اشتهایی بود که برای من خیلی شدید نبود، پرخوری عصبی داشتم الان بهتر شدم درکل عوارض خاصی برام نداشت و راضی ام و از ریتالین خیلی بالاترع