2777
2789
عنوان

ویاس برای کنکور

20486 بازدید | 59 پست

من قبلنا خیلی درس میخوندم ولی بعد بخاطر ی سری مسائل مشکلای عصبی و عدم تمرکز و تیک عصبی و...  ی کم از درسم دور شدم و هر چقد به کنکور نزدیک میشدم فشارا روم بیشتر میشد وقتی با روانپزشکم حرف زدم و گفتم خیلی تحت فشارم برام چنتا قرص نوشت به علاوه ویاس۷۰ کلییییی گشتم تا تونستم دو بسته گیر بیارم، خیلی هم تو نت و نی نی سایت گشتم ولی کسی چیز خاصی درموردش نگفته بود و زیاد روش مانور نداده بودن منم گفتم اگه گیر آوردم و شروع به مصرف کردم حتما بیام اینجا بگم که اگه کسی لازمش شد استفاده کنه از تجربه هام..

باید بگم در مقایسه با ریتالین خیلی بهترع و عوارض گوارشیش خیلی کمتر مشاهده شده برا منم خداروشکر مشکل گوارشی و حساسیت نداشت 

برای تهیه کردنش شناسنامه و کارت ملی و نسخه روانپزشک لازمه با نسخه پزشک عمومی نمیدن مثل اینکه

اگه واقعا تحت فشار هستید و مشکل دارید سمت دارو برید اونم حتما زیر نظر دکتر نه خودسرانه چون این قرصا روی سیستم عصبی تاثیر میزارن و باید حواستون باشه

اثرش بعد از یک ساعت شروع میشه.. من پنج صبح بیدار میشم میخونم تا ظهر مشکلی ندارم زیاد ولی بعدش بی حوصله میشم و شدید خابم میاد یه دونه میخورم و ی ساعت میخابم وقتی بیدار میشم خیلی سرحالم و بعد دوباره شروع میکنم می‌خونم تا یک و دو شب 

تاکید میکنم من چون مجبور بودم رفتم سراغ قرص بخاطر یه سری مسائل شخصی اگه تا الان خوندی و تونستی جمع بندی کنی اصلا ب قرص فک نکن و فقط تست بزن 

عوارضش از ریتالین کمتره، تاثیرشم بیشتره، خوابو کلا میپرونه، خیلی هم انگیزه و انرژی و میبره بالا و ی جورایی خوش اخلاق میشی و تمرکزت میره بالا، ی کم واسه من تعداد دفعات دستشویی رفتنم بیشتر شده و البته یکی از عوارضش کم اشتهایی بود که برای من خیلی شدید نبود، پرخوری عصبی داشتم الان بهتر شدم درکل عوارض خاصی برام نداشت و راضی ام و از ریتالین خیلی بالاترع 

وَنَفَخْتُ فِيهِ مِنْ رُوحِي🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی عوارضش زیاد بود؟!

نه کاری نداره باهات .. فقط اینکه ذهنت خسته اس و حال درونیت خوب نیس استرس داری ضربان قلبت میره بالا بد اخلاقی همینا.. واسه من ک اینطوری بود ولی این خانم گفتن ویاس خیلی حالتو خوب میکنه و انرژی بهت میده برام جالب شد اینو بخورم جای اون 

من ریتالین میخورم ب سختیم گیر اوردم ویاس دیگه چیه نشنیده بوذم قرصه؟

اره عزیزم قرصه بعد روانپزشکی که اینو به من داد گفت از صبح که میاد مطب تا عصر اوکیه ولی سر مریضای عصر که خسته میشه یدونه ویاس میخوره تا یازده شب که اخرین مریضشه عینه ویزیت اولین مریض سرحاله کلا الان دیگه جای ریتالین اومده و اکثرا دانشجوهای تخصص میخورن مثل اینکه، همین دکترم گفت دانشجوهای پزشکی که میخام بعد عمومی سریع امتحان تخصص بدن چون وقت ندارن برا مطالعه و خسته میشن بخاطر کشیکا اینو میخورن، هم تاثیرش از ریتالین بیشتر هم عوارضش خیلی کمتر اما چون جدیده زیاد مثل ریتالین معروف نشده البته یه اسم علمی هم داره ک شناخته شده تره من الان یادم نیس

وَنَفَخْتُ فِيهِ مِنْ رُوحِي🍃
اره عزیزم قرصه بعد روانپزشکی که اینو به من داد گفت از صبح که میاد مطب تا عصر اوکیه ولی سر مریضای عصر ...

خیلی ممنونم ازت الان سرچ کردم انواع زیادی داره  عکس قرصتو میشه بفرسی گلم ؟ تا بدونم کدومشو منظورته 

سلام گلم خوبی  تروخدا بگو از کجا گیر آواردی ؟ تاثیر زیادی داشته این قرص برات؟

من از ی متخصص ک دوسمون بود گرفتم ولی دهنم سرویس شد دو ماه ک نیس نیس ریشه اشو ملخ خورده  اوایل تهیه کردنش راحت بود الان خیلی سخت شده باید حتما نسخه پزشک داشته باشی ب بچه های پیش فعال و ... اینو میدن دیگه راحت نمیدن ب کسی ... بمنم ی بسته داد🤦🏻‍♀️ بنظرم خیلی کمه اوایل بیشتر میشد گیر اورد ... تاثیرش اینه ک تمرکزتو میبرع بالا استرستم همینطور ک بشینی مثل ادم درس بخونی و خوابت نمیبرع حتی اگ خیلی خوابت بیاد. 

من از ی متخصص ک دوسمون بود گرفتم ولی دهنم سرویس شد دو ماه ک نیس نیس ریشه اشو ملخ خورده  اوایل ت ...

من همش خوابممممم 

تمرکزم اصلاح ندارم حتی تو کتابخونه ((همش نگاه میکنم دیگران چیکار میکنن🤣💔 یا با کوچیکترین صدا تمرکزم میریزه بهم))

رفتم چکاب هیچ مشکلی نداشتم 

انگیزه و هدفم دارم 

به نظرت برم دکتر بهم میده(آشنا مون هست دکتر)؟

داروخونه ها اگه نسخه دکتر داشته باشی میدن؟

یا امکان داره اونا هم نداشته باشن؟

#خانم دکتر آینده. بچه درسخون...