2777
2789
عنوان

شوهرم بهم خرجی نمیده

193 بازدید | 14 پست

یعنی اونقدرام نداره ک بده. 

ولی اوه پولم دستش بیاد نمیده. 

بنظرتون ازش بگیرم و وقتی نداشت هم بهش ندم و بگم ب من چ؟ 

یا کلا نگیرم خزش

من میگم ماهییرفقط 100 بده بهم بازم زیر بار نمیره100 برش چیزی نمیشه ک

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

دخترا مستقل بشین بعد ازدواج کنید ،خواهش میکنم

مردم به ارزوهاشون جامه ی عمل می پوشونن ،من حـتــی نتــونـستـم یه شورت پاش کنمـ🖤 از لحاظ روحــے احتیاج دارم بعضی فامیلارو انفـامیل کنم.**دیگه تو سن کم انقدر خراب نباشید بخدا دنیا اونقدراهم کوتاه نیس!!!!**کاش دلیل چت نکــردنت با من ڣـڶج شدنت باشه(:**   +دلم واست تنگ شده میخوام برگردیم به اون روزا                       - اون روزا دیگه شب شده؛/شبت بخیر عزیزم):                           دانلود یکی که این روزا جــــام زندگـــی کنه💻..یه سری از تاپیکام درمورد دخترخالمه که قبلا راجبش توضیح دادم💙
دخترا مستقل بشین بعد ازدواج کنید ،خواهش میکنم

قربون دهنت. واقعا 

ولی من مطمئنم شاغلم بودم شوهرم دیگه خرجی خونم میزاشت با من

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۰۰ چیه آخه تا بری سر کوچه تموم شده 🚶

مرا به خانه برگردانید 🌔بدنم مهلکه ی شیهه ی شلاق شد 🪐من اگه خسته شبیه تن ایـران بودم ، من اگه لحظه ی پـایـانی انسان بودم ، خاطـرات تـو منو زنده نگه داشته هنوز..!!! منو از این غَـم جاودانه آزاد کن .... ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمـتر رنــج ببریم !!! هرکجا مرز کشیدند ، بیا پُـل بزنیم ❣️.            خواستم آسمان باشم ، مُنـجی شهر نیمه جـان باشم ، آشیان پرنـدگان باشم ، با همین دست خـالی و سَردم :)) لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️
۱۰۰ چیه آخه تا بری سر کوچه تموم شده 🚶

بخدا ب همینم راضیم. اونم نمیده بهم 

قربون دهنت. واقعا  ولی من مطمئنم شاغلم بودم شوهرم دیگه خرجی خونم میزاشت با من

این موضوع هیچ ربطی به استقلال شما نداره ایشون وظیفه داره به شما خرجی بده حتی میتونی ازش شکایت کنی

پس چطوری خرج میکنی؟ بعدم ماهی ۱۰۰ تومن فوقش کرایه ماشینه

میگه هرچی بخای خودم میخرم. دست خودم نمیده 

بخدا ب همینم راضیم. اونم نمیده بهم 

بیجا کرده زن گرفته  زن گرفتنش چی بود این وسط وقتی دلش نمیاد ۱۰۰ تومن بهت پول بده  اصلا اگه پول نداشت برا چی زن گرفت 

مرا به خانه برگردانید 🌔بدنم مهلکه ی شیهه ی شلاق شد 🪐من اگه خسته شبیه تن ایـران بودم ، من اگه لحظه ی پـایـانی انسان بودم ، خاطـرات تـو منو زنده نگه داشته هنوز..!!! منو از این غَـم جاودانه آزاد کن .... ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمـتر رنــج ببریم !!! هرکجا مرز کشیدند ، بیا پُـل بزنیم ❣️.            خواستم آسمان باشم ، مُنـجی شهر نیمه جـان باشم ، آشیان پرنـدگان باشم ، با همین دست خـالی و سَردم :)) لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️
بیجا کرده زن گرفته  زن گرفتنش چی بود این وسط وقتی دلش نمیاد ۱۰۰ تومن بهت پول بده  اصلا اگه ...

اولا میداد خانوادش یادش دادن دیگه نداد

جاش اینجا نبود🥲🥲

اتفاقا جاش دقیقا اینجا بود،با ذکر مثال

مردم به ارزوهاشون جامه ی عمل می پوشونن ،من حـتــی نتــونـستـم یه شورت پاش کنمـ🖤 از لحاظ روحــے احتیاج دارم بعضی فامیلارو انفـامیل کنم.**دیگه تو سن کم انقدر خراب نباشید بخدا دنیا اونقدراهم کوتاه نیس!!!!**کاش دلیل چت نکــردنت با من ڣـڶج شدنت باشه(:**   +دلم واست تنگ شده میخوام برگردیم به اون روزا                       - اون روزا دیگه شب شده؛/شبت بخیر عزیزم):                           دانلود یکی که این روزا جــــام زندگـــی کنه💻..یه سری از تاپیکام درمورد دخترخالمه که قبلا راجبش توضیح دادم💙
اونم خوبه .هر چی میخوای بهش بگو بخره

خب من دوست دام پول دستم باشه. ی وقت از چیزی خوشم بیاد با اینکه تازه خریدم بخرم. ولی اوه ب خودش بگم میگه داری ک خریدی ک میره رو روانم 

اتفاقا جاش دقیقا اینجا بود،با ذکر مثال

ت اگه شاغلم بشی مرد باید خرجت کنه. 

فامیل خود من ی قرون حقوقش ب شوهره نمیده تازه رفت و برگشتم از شوهرم میگیره