سلام لطفن یه راهنمایی میکنین بهم.محله های متوسط سمنان برای زندگی رو میگین که از لحاظ امنیت خوب باشه میخام خونه اجاره کنم تو دیوار قیمتا رو دیدم اما نمیدونم محله هاش چطورن چون شناختی ندارم۵۰ پول رهن با نهایت بین ۱تا۲تومن اجاره.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اون طرفا من خاله ام اینا زندگی میکردن قبلا، جاهای خوبیه، من خودم تو قسمت ابوذر، چهار راه طالقانی، حافظ و چند جای دیگه بودم اونجا ها هم محله های خوبی بودن. الان اگرچه سمنان نیستم ولی آخرین محله ای که توش بودم آتشگاه بود طرفای ابوذر یا همون بازار اونجا بودم
اره اتفاقن ابوذرم بود تو اگهی ها.این محله ها از خیابون اصلی و بازار و امکانات خیلی دور نیس؟
نه اتفاقا اینا دور و بر بازارن، مخصوصا ابوذر خیلی نزدیکه. این محله آتشگاه که من بودم یه جاده تازه ساخته بودن مستقیم میرفت امامزاده یحیی که کنارش بازاره. خیلی خوب شده بود، هنوز هم اونجا در دست ساخت و پیشرفته