2777
2789

۱۴هفتمه

دندونم دو روزه شدید ورم کرده و عفونت و نصف صورتم ورم کرده دارم جون میدم از درد

عصر باید برم عکس بگیرم البته شیلد میزارن رو شکم

بعدهم برم جراحی عقل نهفتست

خیلی میترسم خیلی 

دو روزه آب هم نخوردم دهنم باز نمیشه از ورم بی حالو بی جونم

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو سه ماهه دومی نگران‌مباش برو

منم باید برم۱۵هفتم

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

وااااای چقدر سخته 

منم توی بارداریم دندونم شکسته بود و رفته بود توی لثه ،لثم ورم کرده بود و از درد داشتم میمردم رفتمپیش چند تا دکتر چون دندونم عصب کشی شده بود گفتن باید بکشیش منم خیلی ترسیدم رفتم پیش یه دکتر یه خرده نگاش کرد و با نخ دندون شکستگیه رو دراورد و من راحت شدم چند شب نخوابیده بودم داشتم میمردم 

واست صلوات میفرستم میدونم چی میکشی 

مامان دو تا پسر خوشگل😍😍یکی آسمونی😭😭😭یکی زمینی 🥰😍🤩😘
عزیزم خیلی حواست باشه عفونت باعث زایمان زودرس میشه حتما برو دکتر 

اره افرین خواهرم ماماست گفت حتما برو 

اینو مینویسم اگه کسی بعدا خدایی نکرده‌ درد داشت از ترس تحمل نکنه

میگن تب عفونت دندون باعث سقط  و سوراخ شدن کیسه آب  میشه

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
انشاالله حالت خوب بشه .ولی قبل از بارداری  حتما باید  بدن از هرلحاظ چک بشه.

بعد ۵سال یهویی خدا جوجه رو هدیه کرد فکرشم نمیکردم

وااااای چقدر سخته  منم توی بارداریم دندونم شکسته بود و رفته بود توی لثه ،لثم ورم کرده بود و از ...

وای دقیقا مثل الان من تو میفهمی من چی میگم

منم دقیقا درد دندون نیست درد زخم کنار دندون ک عفونی شده و لپم‌ورم کرده

مرسی عزیزم

تو سه ماهه دومی نگران‌مباش برو منم باید برم۱۵هفتم

ارع شانس اوردم تازه رفتم ۱۴هفته تا ۱۴هفتم شد هزار درد گرفتم

به شما جنسیتو گفتن؟

نه گلم تو ان تی که نگفت

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
شماام تا ۱۸هفته صبر میکنی؟یازودتر میری

من بخاطر بارداری قبلی که سندروم داشته مجبور شدم سلفری بدم این دفعه اون جوابش حدودا یه هفته دیگه میاد که جنسیتم زده