2777
2789
عنوان

خانوما بیاین لطفا

98 بازدید | 12 پست

بچه‌ها من خونه پدر شوهرم زندگی میکنم حالا تصمیم گرفتم ازینجا بریم چون بهم خیلی سخت میگذره ، به شوهرم گفتم مقداری طلا دارم میفروشم بریم ازینجا، معلومه اصلا دلش نمی‌خواد ازینجا بره، همش بهانه میاره ، یا میگه میرم خودم خونه رو نگاه میکنم شمارو نمیبرم ببینید خونه رو، من از دست این آدم چیکار کنم

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر عزیز عموما آقایون براشون سخته از منزل پدرشون جابجا بشن باید زمان بدی فقط زمان این مشکل رو حل میکنه پاپیچش هم نشو واقعا هی گفت بزنی گوش نده حرفت از ارزش میفته یکم تحمل کن با محبت زیادددد مردها خیلی زود خام میشن

سلام عضو گروه نارنجی.                                               وزن اولیه۹۰☹         وزن هدف ۷۰💪💪
شوهرم خیلی ولخرجه اصلا به فکر پس انداز نیست 

مجورش کن برات طلا بخره با زبون نرمممم البته

سلام عضو گروه نارنجی.                                               وزن اولیه۹۰☹         وزن هدف ۷۰💪💪
استارتر عزیز عموما آقایون براشون سخته از منزل پدرشون جابجا بشن باید زمان بدی فقط زمان این مشکل رو حل ...

خب وقتی هم هیچی نمیگم کاملااااااااااااا بی خیال میشه

مجورش کن برات طلا بخره با زبون نرمممم البته

الان بهش گفتم تا دو ماه فقط وقت داری خونه تهیه کنی آنقدر پرروعه زنگ زده بهم میگه یه صد میلیون جور کن 😶😶😶😶😶😶😶

من سر کار میرم که پول داشته باشم؟ خیلی پرروعه ولی همین محبته روش تاثیر میذاره

خب وقتی هم هیچی نمیگم کاملااااااااااااا بی خیال میشه

اگه بگی هم فرقی نمیکنه فقط بهت دروغ میگه که دنبال خونه هستم 

وقتی میخوای آبگوشت بپزی مگه نخود رو از قبل خیس نمیکنی مگه برنامه ریزی نمیکنی فکر کن داری آبگوشت میپزی خیس کردن نخود مثل نرم کردن دل شوهرت با زبان و احترام اتفاق میوفته میدونی چطوری

مثلا احترام زیاد یکم پروشون میکنه ولی این پروگی به نفع خود ما تموم میشه با محبت چنان جذبش کن  که مطمئن باشی الان یه چیزی بگی نه نمیگه

الان بهش گفتم تا دو ماه فقط وقت داری خونه تهیه کنی آنقدر پرروعه زنگ زده بهم میگه یه صد میلیون جور کن ...

خوب وقتی تو امری و دستوری باهاش حرف میزنی اونم اینطوری جواب میده

اگه بگی هم فرقی نمیکنه فقط بهت دروغ میگه که دنبال خونه هستم  وقتی میخوای آبگوشت بپزی مگه نخود ...

باشه گلم به حرفت عمل میکنم ممنونم از راهنماییتون 🌺🌺🌺🌺🌺🌺

باشه گلم به حرفت عمل میکنم ممنونم از راهنماییتون 🌺🌺🌺🌺🌺🌺

امیدوارم موفق باشید منم دعا کن آزمون رو قبول شم