2777
2789
عنوان

خاطرات بد گذشته وام نمیکنه😔

272 بازدید | 19 پست

چند روزی غرق خاطرات بد گذشتم شدم. خیلی بهم ریختم.هرچی میخوام فکر نکنم بیخیال شم نمیشه.با شوهرمم صحبت کردم بهم میگه تموم شده اون دوران ادما عوض میشن چرا ذهنتو پاک نمیکنی،،، فایده ای نداره که نداره 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان یکی نابودم کرد با حرفاش 💔

زن بودن حس خوبیه وقتی که لباس نو میخری و حتما دوتا قر میدی به خودت میگی چقده قشنگم  زن بودن حس خوبیه وقتی که عصبانی هستی با  پاک کردن لاکت یا بهم ریختن اتاقت اروم میشی زن بودن حس خوبیه وقتی  که دلت گرفته گریه میکنی تا اروم بشی  به زن بودنت بانو بودنت افتخار کن بانوی اریایی🤗❤سوال درباره منابع و کنکور تجربی داشتی در خدمتم با کمال میل جواب میدم و کمکت میکنم تا موفق باشی 😍معجزه خدارو دیدم وقتی تنها بودم و تنها و کسی نبود🥺💔ملکا ذکر تو گویم که تو پاک و خدایی نروم جز به همان ره که تو هم راهنمایی😔🖤خداجونم دست همه بانوهای منظومه شمسی بگیر نزار تنها باشن نزار اشک بریزن تو تنهایی بیا کنارشون دستت بزار روی شونش بگو من هستم دخترکم اشک چرا🥺💔
چه خاطراتی؟ 

دعواها و کتک کاری با شوهرم از دوران عقد تا همین یکی دو سال پیش...دخالتای خونوادشو...

جالبتر اینکه خونوادشم پشتشن  دست پیش میگیرن

فحش و کتک و...رو از شوهرت بشنوی بعد یه چیزی ام بهشون بدهکار بشی این منو خیلی میسوزونه

هیچی فقط باید یاد بگیری یه مهارت خیلی مهم رو: توانایی کنترل افکار و احساسات از روانشناسان یا روش های ...

مشاوره هم رفتم چند جلسه ولی اصلا کارش خوب نبود بیشتر داشت زندگیمو بهم میریخت.هرچی باهاش دردودل میکردم رو میرفت میداشت کف دست شوهرم زمانی که تایم مشاوره با اون بود

مسیر فکرای بد رو نمیشه بست باید به چیزای مثبت فکر کنی تا ذهنت شرطی بشه . هی باید مثبت فکر کنی تا مغز ...

هرچی فکر میکنم تو زندگیم همش خاطرات منفیه.اینقد منفیاش زیاده که مثبتا خیلی کمرنگه اصلا یادم نمیاد چی بوده که بخوام بهش فکر کنم