2777
2789

دوستان میشه در نظرسنجی شرکت کنید.

*اگه یک پسر شرایط مناسب ازدواج رو داشته باشه و سنش از شما کوچکتر باشه حاضرید ازدواج کنین?

اگه ازدواج مشابه داشتین یا دیدین نظر بدین که راضی هستین یا موفق بوده یا نه...

در ضمن از نصیحت کردن بپرهیزید قرار نیست با حرف کسی یه نفر رو شوهر بدیم...😑

تعداد رای : 77
نظرسنجی
بله
28
36%
خیر
49
63%

من که قبول نمیکنم 😕

نمی‌دونم کلا بدم میاد

۱۸ سالمه⁦☺️⁩عاشق ورزشم،گیاهخوارتونم،مربی شنام سوالی در این مورد داشتین در خدمتم⁦🙏🏻⁩🙃LORیعنی دنیا وردارو⁦♥️⁩⁦👌🏻⁩پاپیلستان⁦♥️⁩😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون من مادر و پدرم همسن بودن حتی موقع ازدواج همسن دوست نداشتم چون به عینه شاهد مشکلاتشون و بچه بازی های بابام بودم آخرم جدا شدن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بله زیاد دیدم. همه هم موفق بودن. نپرسید کجایی هستم ولی تو منطقه ما مرسومه اگه کسی تک پسر باشه یا خیلی برای خانوادش عزیز باشه زود براش یه زن میگیرن که چند سال از خودش بزرگتره.

با خرابات نشینان ز کرامات ملاف... هر سخن وقتی و هر نکته مکانی دارد
من شوهرم کوچیکتره ۱ سال و الان به شدت پشبمونم چون اصلا منو درک نمیکنه و مثل مرد رفتار نمیکنه

جالبه..

برعکسش هم دیدم واس همین نمیدونم درسته یا نه...

مجری بیشتر از یک نفر رو میشناسی?

خانمش ۶ سال ازش کوچیکتره از خودش هم پرسیدن با خانمش هم اومده بود میگفتن خیلی هم خوشبختن و از زندگیشون راضین...🤷‍♀️

تازه یه سال که چیزی نیست نه?

مهم خوشبختی و درست زندگی کردنه اگه مرد زندگی هست و باهم تفاهم دارین این چیزا مهم نیست توی زندگی دیدم خانمهایی که از شوهر بزرگتر و بسیار توی زندگی خوشبخت و شوهر و بچه داریشون بیست 

❤❤ اللهم صل علی محمد و آل محمد❤❤
در صورتی که پسره عاشقم باشه بله😕

پیام بهرام پور رو میشناسی?

خانمش ۶ سال ازش بزرگتره خانمش هم میگه خیلی هم خوشبختن هزار بار هم به دنیا بیان باز همین ازدواج رو انتخاب میکنن🤷‍♀️

امام محمد غزالی میگه مرد باید چهار برتری بر زن داشته باشه 

علم . قد . مال . سن 

من بیست ساله ازدواج کردم مو سفید کردم پیرهن پاره کردم . و معتقدم این چهار برتری باشه زن خوشبخت تره .